Ευρωγνώση ΑίγιναςΣτην Ευρωγνώση Αίγινας μετατρέψαμε με την πολυετή εμπειρία μας τις έκτακτες συνθήκες της χρονιάς που πέρασε, σε επιτυχίες.

Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των συνθηκών που επικράτησαν με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και τους άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτικούς που διαθέτουμε.

Καταφέραμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρων των μαθητών μας σε υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να αυξηθεί το μαθητικό δυναμικό μας και είχαμε ως αποτέλεσμα την τεράστια επιτυχία στις εξετάσεις CAMBRIDGE  και MICHIGAN των πιστοποιητικών αναγνωρισμένων στο ΑΣΕΠ και δημοσίους φορείς.

Εγγύηση και απόκτηση πτυχίου από 3 έως 8 μήνες.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε μαθητές και μαθήτριες της 6ης δημοτικού που αρίστευσαν στις εξετάσεις  CAMBRIDGE First Certificate Β2 και σε ενήλικες σπουδαστές, που κατοχύρωσαν τα απαιτούμενα κριτήρια μοριοδότησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Αναλυτικά :

CAMBRIDGE C2-B2-B1-A2-A1     40 σπουδαστές 100%   
C2 PROFICIENCY MICHIGAN STATE UNIVERSITY/MICHIGAN ECPE 14 σπουδαστές 98%
B2 LOWER MICHIGAN STATE UNIVERSITY 46 σπουδαστές 98%

Η Ευρωγνώση Αίγινας τιμήθηκε με την Ανώτατη Διάκριση Εκπαιδευτικής Αριστείας από το Πανεπιστήμιου του CAMBRIDGE , λόγω του μεγάλου αριθμού επιτυχόντων.

Είναι το μοναδικό κλειστό εξεταστικό κέντρο στην Αίγινα και οι εξετάσεις του Μαΐου και Ιουνίου 2021 διεξήχθησαν αποκλειστικά για τους σπουδαστές μας στο Γυμνάσιο του Μεσαγρού.
Επίσης, το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας DEREE μας βράβευσε ως αποκλειστικό εξεταστικό κέντρο Αγγλικής γλώσσας, λόγω του μεγάλου αριθμού επιτυχόντων.

Οι σπουδαστές μας αισθάνονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη κοντά μας και αριστεύουν.

Με μεγάλη μας χαρά, ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους νέους και τους παλιούς μας σπουδαστές στα νέα μας τμήματα με 100% εγγύηση διεξαγωγής των μαθημάτων. Νέες γνώσεις, παιχνίδι, διαγωνισμοί τεχνολογικές  δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά στον ανανεωμένο μας χώρο που πληρεί όλες τις υγειονομικές προβλέψεις από το νόμο για τα σχολεία όπου όλοι οι σπουδαστές μαθαίνουν να ακούνε και να μιλάνε από τα πρώτα μόλις βήματα.

Διεύθυνση

  • Street: Ιουλίας Κάτσα και Ελλανίου Διός 12
  • Postcode: 18010
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

  • Telephone: 2297300542
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.