Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Σημαντικές επιτυχίες για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας σε πρόσφατους αγώνες.


Ο Δριτσάκος Δημήτρης αγωνίστηκε στον 72ο δρόμο θυσίας Μεσολογγίου που έγινε παράλληλα με τις επετειακές εκδηλώσεις της Ιερής Εξόδου του Μεσολογγίου. Κατετάγη 1ος γενικής στα 9.800 μέτρα με χρόνο 32'36'' και βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Επιπλέον ο Δήμος  τίμησε τον αθλητή του ΟΑΚΑ  με το να  αναγράψει το ονοματεπώνυμο του και τον τόπο καταγωγής του επί της μαρμάρινης πλάκας εντός του Ιερού Τόπου του κήπου των Ηρώων. 

Μεγάλη νίκη για τον αθλητή του ΟΑΚΑ, που προσπαθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες να προπονείται και να είναι σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Ο ΟΑΚ Αίγινας είναι περήφανος για τους αθλητές του που τρέχουν σε αγώνες σε όλο τον κόσμο και δείχνουν ότι ο αθλητισμός στην Αίγινα είναι σε άνοδο.

Επίσης, Hydra's Trail Event ένα γεμάτο αγωνιστικό διήμερο είχαν οι αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας στο πανέμορφο νησί της Ύδρας συμμετέχοντας σε όλα τα αγωνίσματα και κατακτώντας θέσεις στο βάθρο. Ξεκινώντας από το Σάββατο το μεσημέρι με τον αγώνα downhill στον οποίο έτρεξαν η Τζίμα Βασιλική που κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 13'57''και η Γιαννούλη Ελένη που πρώτη φορά συμμετείχε σε τέτοιον αγώνα και τερμάτισε με χρόνο 24'06''. Συνέχεια είχαν οι παιδικοί αγώνες με τον Ζαμπέλη Γιώργο και τον Τσαιλά Κωστή να τρέχουν στα 1.200μ Α'-Γ' Δημοτικού και τερματίζοντας στην 3η και 10η θέση αντίστοιχα, ενώ στα 1.600μ Δ΄-ΣΤ' Δημοτικού ο Ζαμπέλης Αντώνης κατέκτησε την 1η θέση. Την ίδια μέρα έγινε και ο αγώνας των 5χλμ στον οποίο πρώτος ήρθε ο Γιαννούλης Γιώργος με χρόνο 18'15'', η Τσοκάντα Ειρήνη που τερμάτισε με χρόνο 35'20'' και η Γιαννούλη Ελένη που έτρεξε δύο αγώνες την ίδια μέρα με διαφορά λίγων ωρών και τερμάτισε με χρόνο 37'02''.Την επόμενη μέρα, Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν οι δύο αγώνες βουνού των 13χλμ στον οποίο έτρεξε και τερμάτισε στην 6η θέση ο Γιαννούλης Γιώργος με χρόνο 1ώρα 13'' και στον μεγάλο αγώνα των 26,3χλμ η Τζίμα Βασιλική που ήρθε στην 2η θέση στην κατηγορία της και στην 4η της γενικής κατάταξης των γυναικών (η μόνη που έτρεξε και στους δύο αγώνες) με χρόνο 3ώρες και 26'.

Ο ΟΑΚΑ έλαβε μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων /κορασίδων με τους νέους αθλητές του (μικρότερης κατηγορίας) , με στόχο την απόκτηση εμπειριών . Οι πρωταθλητές του συλλόγου Γκαρή Βαρβάρα και Σταυρόπουλος Κώστας δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους . Ο Σταυρόπουλος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του αλλά όπως είπε ο Βασίλης Ζαμπέλης δεν θέλαμε ακόμα να αγωνιστεί μέχρι η αποθεραπεία του να είναι πλήρης. Η Γκαρή Βαρβάρα είχε ένα μικρό σφίξιμο και ενόψει του πανελληνίου σχολικού  πρωταθλήματος  που θα γίνει στα τέλη Απρίλη και στο οποίο θα αγωνιστεί στο έπταθλο, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε ένα πιθανό τραυματισμό.

Η Μεταξά Μαρία αγωνίστηκε στα 200 μέτρα και με χρόνο 33''73 κατετάγη 47η. Η Χρυσοχόου Ευγενία αγωνίστηκε στα 400 μέτρα και με επίδοση 75''70 πήρε την 23η θέση . Στην σφαιροβολία αγωνίστηκαν η Φωτίου Μαρία  10η με 9μ36 η Λατσούνη Μαρία με νέο ατομικό ρεκόρ 20η με 7μ76 και η Χάππα Παναγιώτα 24η με 7μ55. Στα 5000 βάδην  για πρώτη φορά για τον σύλλογο αγωνίστηκε η Κατσούλη Αγγελική η οποία ακυρώθηκε λόγο λάθος τεχνικής. Το σημαντικό είναι ότι ο σύλλογος με την Κατσούλη να κάνει την αρχή θα ασχοληθεί με αυτό το δύσκολο και τεχνικό αγώνισμα και ήδη ο σύλλογος έχει έρθει σε επαφή με την Γαβαλάκη Πόπη προπονήτρια βάδην και παλιά Βαλκανιονίκη του αγωνίσματος για να βοηθήσει τους αθλητές μας .

Στα αγόρια  συμμετείχαν ο Γιαννούλης Ιάκωβος στα 200 μέτρα 28ος με 26''60 και ο Ζησιμάτος Γιώργος στα 1500 μέτρα 24ος με επίδοση 5'59''98

Τα περισσότερα από  τα παραπάνω παιδιά ανήκουν ηλικιακά σε μικρότερη κατηγορία  και αγωνίστηκαν για να πάρουν εμπειρίες  καθώς στις 21 Απριλίου θα αγωνιστούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png