Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κ. Νεκτάριος Λεούσης για το διαδικαστικό, της εκλογής νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης.



Τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Νεκτάριο Λεούση φιλοξένησε σήμερα το πρωί το ραδιόφωνο του Aegina Portal, καθώς εκείνος προσκάλεσε την σύγκληση της ολομέλειας της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης για την εκλογή νέου επικεφαλής της παράταξης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία.







Σε ερώτηση για το διαδικαστικό κομμάτι της επιλογής του νέου επικεφαλής ο κύριος Λεούσης είπε ότι ως δεύτερος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος: "Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη της σύγκλησης της ομάδας των οχτώ, των εκλεγμένων συμβούλων της αντιπολίτευσης, που έχουν εκλεγεί με την Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης να προσκαλέσω ένα συμβούλιο που εκεί θα εκλέξουμε τον επόμενο επικεφαλής της ομάδας Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης. Και αυτό έχει ήδη γίνει, έχω αποστείλει ήδη από εχθές το απόγευμα σε όλους τους συναδέλφους ένα μήνυμα, και θα γίνει αυτή η συνάντηση κατά πάσα πιθανότητα, αύριο το απόγευμα στις 7 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου".

Στην επόμενη ερώτηση για το τι προβλέπεται σε αυτή την συνεδρίαση, ο κύριος Λεούσης είπε: "Θα συζητήσουμε και θα δούμε ποιοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν, αν υπάρχει ένας, αν είναι παραπάνω από ένας. Αν υπάρχει ένας και είναι ομόφωνη απόφαση δεν χρειάζεται ψηφοφορία, αν είναι παραπάνω από ένας θα γίνει ψηφοφορία. Έτσι λέει ο νόμος, ο Καλλικράτης".

Στην επισήμανση ότι η Δημοτική Ομάδα το έχει ξαναζήσει πρόσφατα αυτό, μετά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Κουκούλη και στην ερώτηση γιατί την Δημοτική Ομάδα συγκάλεσε ο δεύτερος σε ψήφους και όχι ο πρώτος που είναι ο κ. Νίκος Πτερούδης, ο κ. Λεούσης απάντησε ότι: "Γιατί ο κύριος Πτερούδης ήταν πολύ απασχολημένος, έχει και τις υποθέσεις του Ναυτικού Ομίλου και με παρακάλεσε, μου λέει στείλτα Νεκτάριε δεν είμαστε ξένοι, δεν είμαστε εχθροί. Μου λέει Νεκτάριε στείλτα εσύ σαν δεύτερος, για το τυπικό της υπόθεσης, το μήνυμα της σύγκλησης της ομάδας των οχτώ. Το έκανα".

Σε άλλη ερώτηση, σχετικά με το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους είπε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το κλίμα είναι, εγώ πιστεύω πάρα πολύ θετικό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Αυτό που μας ενώνει είναι η Αίγινα και αυτός είναι ο στόχος μας, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για το νησί μας".

Ο κύριος Νεκτάριος Λεούσης προσδοκά ότι από την αυριανή συνεδρίαση η ομάδα θα βγει ενωμένη, ώστε να ασκεί το αντιπολιτευτικό της έργο και να καταθέτει προτάσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png