Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κύριος Νίκος Πτερούδης για την παραίτησή του από επικεφαλής της παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης".


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Aegina Portal έκανε σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πτερούδης, λίγες ώρες μετά τα όσα εξελίχθησαν στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο, όπου υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για την οσονούπω ανακοίνωση του νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης".
Ο κύριος Νίκος Πτερούδης, αφού διευκρίνισε ότι δεν παραιτείται ούτε από δημοτικός σύμβουλος, ούτε από μέλος της παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης", δήλωσε: "Έχω παραιτηθεί εδώ και επτά μήνες, αλλά από λεπτότητα και γιατί δεν ήθελα να εκθέσω την παράταξη, είπα να εκλέξετε έναν καινούργιο επικεφαλής. Αυτό δεν το έκαναν επί επτά μήνες, τώρα εξύπνησαν και θέλουν να το κάνουν αύριο το πρωί, ας το κάνουν δεν έχω αντίρρηση εγώ".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Νίκο Πτερούδη.






Σε ερώτηση εάν αυτή η παραίτηση έχει υποβληθεί εγγράφως ή απλά το έχει αναφέρει σε μέλη τη παράταξης ο κύριος Πτερούδης είπε: "Βεβαίως, στην Κίνηση Ευθύνης είναι γνωστό σε όλους κι άλλωστε το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Έχω ζητήσει πολλές φορές να εκλέξουν τον καινούργιο επικεφαλής. Αυτό έχει γίνει εδώ και επτά μήνες".
 
"Αυτό το έχετε καταθέσει εγγράφως στην παράταξή σας:", ήταν η επόμενη ερώτηση.

"Όχι, το έκανα παρουσία όλων των μελών και είπα παρακαλώ πολύ να με απαλλάξετε γιατί εγώ δεν θα είμαι προσεχώς υποψήφιος της Κίνησης Ευθύνης. Πλησιάζω τα 80, θα κάτσω να κάνω πράγματα που κορόιδευα;".

Σε επόμενη ερώτηση, "Για ποιο λόγο θεωρείτε, ότι υπήρχε αυτή η ενδοπαραταξιακή ένταση χθες στο δημοτικό συμβούλιο;" ο κύριος Πτερούδης απάντησε ότι ο ίδιος δεν θέλει να το σχολιάσει: "Να ρωτήσετε τους ιδίους οι οποίοι δημιούργησαν αυτή την ένταση, για την οποία δεν υπήρχε λόγος. Όταν άκουσα ότι είσαι συμπολίτευση ή αντιπολίτευση και το μόνο που είπα ήταν, ότι δεν ξέρω αν υπάρχει στην υγεία συμπολίτευση και αντιπολίτευση".  Ο κύριος Πτερούδης στη συνέχεια υπεραμύνθηκε των προτάσεων που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο η Επιτροπή Υγείας, μέλος της οποίας είναι ο ίδιος.

Επισήμανε, επίσης, ότι σεβόμενος τους ανθρώπους που των ψήφισαν θα παραμείνει στη θέση του δημοτικού συμβούλου, υπενθυμίζοντας ότι είναι ο πρώτος σε ψήφους, "μακράν", όπως είπε χαρακτηριστικά. "Δεν μπορώ λοιπόν εγώ, ο οποίος τόσος κόσμος με ψήφισε να σηκωθώ να φύγω. Θα φύγω όταν λήξει η θητεία μου".

Σε ερώτηση για την επόμενη ημέρα στην παράταξη, είπε ότι δεν μπορεί τώρα να κάνει πρόβλεψη, υπογραμμίζοντας ότι: "βλέπω ότι υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν συμφωνούν όλοι". Τέλος, στην τοποθέτηση του κυρίου Τσατήρη, ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τον επικεφαλής, και στην ερώτηση εάν έχει διαπιστώσει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες ενδοπαραταξιακές ζυμώσεις, προκειμένου να υπάρξει επόμενος επικεφαλής, ο κύριος Πτερούδης απάντησε ότι: "Δεν το ξέρω και δεν θέλω να υπεισέλθω σε αυτό το θέμα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png