Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα για το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Αίγινα.


Ημέρα γιορτής, διασκέδασης και χαλάρωσης η Κυριακή 18 Φεβρουαρίου για την Αίγινα, καθώς το νησί γιορτάζει τις απόκριες με δύο μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις: στις 12:30 στην γέφυρα του Μεσαγρού θα ξεκινήσει το επετειακό 10ο Καρναβάλι Μεσαγρού, ενώ λίγες ώρες αργότερα στις 4 το απόγευμα στην παραλία της Αίγινας θα πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση των αποκριάτικων ομάδων. Τα δύο καρναβάλια του νησιού έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και γι' αυτό οι κάτοικοι της Αίγινας και οι εκδρομείς του τριημέρου έχουν κάθε λόγο να παρακολουθήσουν και τα δύο!

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν το καρναβάλι στην παραλία της Αίγινας. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Αίγινας, την ΚΕΔΑ, την Δημοτική Κοινότητα Αίγινας και την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας.
Στην Παλαιά προβλήτα 3-4 μ.μ. face painting.
Στην Παραλία της Αίγινας 4 μ.μ. καρναβαλική παρέλαση, με έναρξη από το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
Στην Παλαιά Προβλήτα 4:30 μ.μ. χορογραφίες από την Σχολή Χορού της κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου και το Γυμναστήριο ΝΑΜΑ.
Στην Παλαιά Προβλήτα 5 μ.μ ζωντανή μουσική με Αιγινήτες καλλιτέχνες, γλέντι και κεράσματα.

Η κυρία Καίτη Σαλπέα κάλεσε επίσης τους κατοίκους και τους εκδρομείς του τριημέρου, να επισκεφθούν τον Μεσαγρό και να παρακολουθήσουν από κοντά το 10ο Καρναβάλι. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς του καρναβαλιού της Αίγινας, αναφέροντάς τους έναν προς ένα.

Η συνάντηση με την πρόεδρο της ΚΕΔΑ έδωσε και μία είδηση, καθώς η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει και την ανακοίνωση των προσώπων που θα απαρτίζουν φέτος της Οργανωτική Επιτροπή της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png