Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κ. Χρήστος Χιώτης για την σύσκεψη παραγωγικών φορέων της Αίγινας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι με παραγωγικούς φορείς της Αίγινας και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της οργάνωσης ο κύριος Παναγιώτης Πατσακιός, καθώς και εκπρόσωποι των σωματείων επαγγελματιών αλιέων "Άγιος Νεκτάριος" και "Σωτήρας", καθώς και εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας.

Το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε σήμερα τον πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Αλιέων "Άγιος Νεκτάριος" κύριο Χρήστο Χιώτη, ο οποίος παρουσίασε τα θέματα τα οποία τέθηκαν από την πλευρά του φορέα που εκπροσωπεί, στον υπουργό κύριο Βαγγέλη Αποστόλου. Η πρόσφατη μόλυνση και οι επιπτώσεις της που ακόμη δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινή διάθεση των αλιευμάτων, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα μη ωφέλιμα μεγέθη των αλιευμάτων, διατάξεις, που, πλέον στην παρούσα κατάσταση της κρίσης, δημιουργούν προβλήματα στους επαγγελματίες αλιείς, θέματα που αφορούν στους ερασιτέχνες αλιείς, ακόμη και η αναγκαία διαβούλευση για την δημιουργία ενός νέου νομοθετικού πλαισίου που θα λαμβάνει υπ’ όψη του τις ανάγκες των επαγγελματιών αλιέων.

Οι τοποθετήσεις του κυρίου Χιώτη παρουσιάζουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και τις επιβίωσης του επαγγέλματος, μέσα σε ένα περιβάλλον στο οποίο τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς. Να σημειώσουμε ότι, όπως έγινε γνωστό, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριος Βαγγέλης Αποστόλου, θα επισκεφθεί την Αίγινα προκειμένου να συζητήσει με τους αλιείς, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, να ακούσει τα προβλήματά τους και να συζητήσει μαζί τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png