Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυψέλη, για την διευκόλυνση και την ασφάλεια των μαθητών, στα σχολεία της περιοχής.


Το μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο που δέχονται οι δρόμοι που βρίσκονται μπροστά από τα σχολεία της Κυψέλης, κατά τις ώρες που προσέρχονται και αποχωρούν οι μαθητές και οι γονείς, που συνήθως τα συνοδεύουν με τα οχήματά τους, είναι ένα πρόβλημα που επανέρχεται κάθε χρόνο και αναζητά λύση. Ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζη μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είπε ότι θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, με την μονοδρόμιση της οδού Λυκούρη. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ενός σχολικού τροχονόμου στον "πεντάδρομο" και διαγραμμίσεις, ενώ θα ισχύουν κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυψέλης θα ξεκινήσουν αφού πρώτα εγκριθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα αυτές οι ρυθμίσεις να βρίστονται σε ισχύ από παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, της προηγούμενης διοίκησης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png