Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, για την επόμενη ημέρα του 7ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας και τις επιτυχίες του ΟΑΚΑ.


Τον Βασίλη Ζαμπέλη φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του επιτυχημένου αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε για την επόμενη ημέρα του αγώνα, του οποίου η φετινή επιτυχία, τόσο από άποψη διοργάνωσης, όσο και συμμετοχής δρομέων, δημιούργησε νέα δεδομένα. Ένα από τα όσα πρόκειται να συμβούν η εκ νέου επίσημη χρονομέτρηση της διαδρομής του αγώνα, καθώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής θα πρέπει να γίνονται δύο εκκινήσεις στα 5 και 10 χιλιόμετρα. Ευχαρίστησε επίσης όσους στήριξαν την διοργάνωση, ιδιαίτερα τους εθελοντές και τους χορηγούς.

Αναφορικά με την συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑΚΑ σε διοργανώσεις, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε ημερίδα στίβου για Κ16, Κ18 και ανδρών γυναικών. Οι αθλητές μας ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με ατομικά ρεκόρ. Ο Ρανσόν Αλέξιος στα 60μ έκανε 7''26 και στα 200μ 23''48 , με τις επιδόσεις αυτές να είναι νέα ατομικά ρεκόρ. Ο Σταυρόπουλος Κώστας αν και ο αγώνας του στα 200μ δεν ήταν τεχνικά καλός πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 23''98 δείχνοντας από νωρίς τις δυνατότητες του. Η Γκαρή Βάνα αν και στην προθέρμανση είχε ένα ατύχημα (γύρισε το πόδι της ) κατάφερε στα 60μ με εμπόδια να πετύχει επίδοση 9''70 και έδειξε ότι φέτος αν δεν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών όπως την περσινή χρονιά, θα φέρει καινούργιες διακρίσεις.

Στα ποιο μικρά παιδιά που είναι νέα μέλη της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑΚ Αίγινας είχαμε και εκεί καλές εμφανίσεις. Ο Γιαννούλης Ιάκωβος με επίδοση 42''05  στα 300μ έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στους αγώνες, επίσης ο ίδιος αθλητής πέτυχε 20''27 στα 150 μ στον Άγιο Κοσμά. Η Μεταξά Μαρία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα 300μ στο ΣΕΦ και έδειξε καλά στοιχεία και την επόμενη μέρα στον Άγιο Κοσμά βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 150μ κάνοντας 23''82. Στη σφαίρα η Λατσούνη Μαρία βελτίωσε την επίδοση της με βολή στα 7μ43εκ.

Τέλος στην κατηγορία ΠΠΒ/ΠΚΒ  ο Ανδρεάδης Παύλος μετά από εξαιρετική κούρσα έκανε 8''54 επίδοση πολύ καλή, ακόμα οι αθλήτριες μας Αποστολίδη Αργυρώ και Τριανταφύλλου Μαρία πέτυχαν επιδόσεις στα 60μ 9''89 και 9''91 αντίστοιχα.

Επόμενοι αγώνες το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στον Άγιο Κοσμά  και φυσικά τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού του στίβου στις 10-11 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και στις 4 Μαρτίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα. Στα δύο αυτά σημαντικά αθλητικά γεγονότα αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας θα είναι εκεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png