Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για νέες επιτυχίες του ΟΑΚΑ και τις διοργανώσεις Ιωάννης Καποδίστριας 2018 και Christmas Run.


Πολλές και αυτή την περίοδο, οι επιτυχίες του Ο.Α.Κ. Αίγινας, αλλά και ενδιαφέροντα τα νέα που έρχονται για τις μελλοντικές διοργανώσεις και τα events που προγραμματίζει. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, παρουσιάζοντας αρχικά τις επιτυχίες των αθλητών Γιάννη Γέρου που πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ και έριξε την επίδοση 2.50΄τερματίζοντας σε 2.47'37'' κατακτώντας την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 14η σε όλο τον μαραθώνιο του Τορίνο. Μαζί του και ο Γιάννης Μαραγκός επίσης το ΟΑΚΑ που σταμάτησε τον αγώνα νοιώθοντας αδιαθεσία.

Η επόμενη επιτυχία είναι μία 3η θέση στον αγώνα "Δρόμο Αθανάτων'", ένας αγώνας υπεραπόστασης αφού ολοκληρώνεται μετά από 140 χιλιόμετρα. Ο χρόνος του ήταν 14 ώρες και 13 λεπτά και είναι απευθείας όριο για το Σπάρταθλο. Επίσης, η Βασιλική Τζίμα βρήκε δεύτερη στον αγώνα βουνού της Πάρνηθας, του ΑΛΜΑ Πάρνηθας. Στον αγώνα έτρεξε και ο Βασίλης Ζαμπέλης.

Ένα μεγάλο εκθεσιακό event, η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί 9-11 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου και εκεί ο ΟΑΚΑ θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά προωθώντας τον αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας 2018. Πέρυσι η επιτυχία ήταν μεγάλη. Ο Βασίλης Ζαμπέλης εξηγεί ότι μόνο 51.000 θα είναι οι αθλητές που θα περάσουν από εκεί για να πάρουν αριθμό για τον αυθεντικό μαραθώνιο, η επισκεψημότητα στο σύνολο θα είναι τεράστια και στον ΟΑΚΑ ευελπιστούν ότι ο αγώνας Ιωάννης Καποδίστριας 2018 που θα γίνει φέτος στις 21 Ιανουαρίου θα έχει ακόμη περισσότερες συμμετοχές φέτος. Σημείωσε, ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχει βγει τόσο η προκήρυξη του αγώνα, όσο και η διεύθυνση για τις συμμετοχές. Ο Βασίλης Ζαμπέλης ευχαρίστησε όλους του χορηγούς του αγώνα, τόνισε ότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Πριν από αυτόν, στις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο χριστουγεννιάτικος αγώνας το Christmas Run, που θα δημιουργήσει την γνώριμη εικόνα με τα κόκκινα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια στην παραλία της Αίγινας!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png