Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού κύριος Κώστας Γαλάνης, για τη συναυλία υπέρ το νοσοκομείου στις 8 Σεπτεμβρίου.


Κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού, έκανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κύριος Κώστας Γαλάνης. Ο σύλλογος, που επί σειρά ετών αναπτύσσει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος", αυτή την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ διοργανώνει συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για το νοσοκομείο.

Στην συναυλία συμμετέχουν με εθελοντική προσφορά οι καλλιτέχνες: Αϊβαζόπουλος Γρηγόρης στο πιάνο, ο Εικοσιπεντάκης Δημήτρης στο βιολί, ο πατέρας Κουμασίδης Ελευθέριος στο πιάνο, ο Μικέλης Διονύσης στην κιθάρα, η Παπαδοπούλου Ελένη στο βιολί, η Πηγιαδίτη Αρετή στο μαντολίνο, η Σάβλα Άννα στο τραγούδι και ο Σώρρος Σταύρος στην κιθάρα. Επίσης συμμετέχει η Εστουδιαντίνα Αίγινας (διδασκαλία και διεύθυνση Αλέξανδρος Spitzing) καθώς και η πολυφωνική χορωδία Αίγινας (διδασκαλία - διεύθυνση Γιάννης Βρυζάκης).

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το ζαχαροπλαστείο "Αιάκειον", το Νοσοκομείο Αίγινας, το Λαογραφικό Μουσείο, το Κέντρο Τύπου Αίγινας και το βιβλιοπωλείο "Φλώρα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png