Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Ντόρα Μπακοπούλου μιλά στον Γιάννη Ντούρο για το 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.


Με αφορμή το επερχόμενο, 12ο, Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, ο Γιάννης Ντούρος και το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε την κυρία Μπακοπούλου, η οποία αφού περιέγραψε με λεπτομέρεια τις 12 συναυλίες / παραστάσεις που θα γίνουν από τις 2 έως τις 27 Αυγούστου 2017 στην παραλία της Αύρας, στην αυλή του ναού του Σωτήρα στις φυλακές και στο Μικρό Θέατρο "Ι. Μολφέση" στην Παχειά Ράχη, μίλησε, παρά τις δυσκολίες που εξ’ ορισμού υπάρχουν, με μεγάλη αισιοδοξία για την συνέχεια του φεστιβάλ, το οποίο, με την βαρύτητά του, έχει προσδώσει μεγάλο κύρος στα πολιτιστικά - και όχι μόνο - δρώμενα της Αίγινας.

Η κυρία Μπακοπούλου αναφέρθηκε επίσης σε όλους όσοι έχουν βοηθήσει και εξακολουθούν να βοηθούν τον θεσμό με κάθε τρόπο, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας. Τέλος, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Γαρυφάλλου για την παραχώρηση του ναού του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 12ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png