Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Βασίλης Ζαμπέλης, Κώστας Σταυρόπουλος και Νίκος Χαλδαίος για την μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.


Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας έκανε φέτος την καλύτερη χρονιά του, με επιστέγασμα την καταπληκτική εμφάνιση του Κώστα Σταυρόπουλου χθες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων - Παγκορασίδων στην Χαλκίδα, που έφερε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Αίγινα. Το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε σήμερα τον προπονητή Βασίλη Ζαμπέλη και τους δύο αθλητές του, τον 15χρονο πρωταθλητή Κώστα Σταυρόπουλο και τον ταλαντούχο 14χρονο Νίκο Χαλδαίο, που επίσης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση χθες στην Χαλκίδα.

Και να φανταστεί κανείς ότι αυτοί οι αθλητές κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις χωρίς να έχουν καν γήπεδο. Έκαναν προετοιμασία στον Πόρο ή στην ομάδα του Χολαργού.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης μιλώντας για την επιτυχία του Κώστα Σταυρόπουλου, που έφερε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Αίγινα και τον Ο.Α.Κ.Α. περιγράφοντας τις στιγμές πριν τον αγώνα, εξήγησε ότι ο αθλητής του παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμπειρία, άντεξε την πίεση του αγώνα καταφέρνοντας να κάνει σε αυτή την κατηγορία των καλύτερο χρόνο στη Ελλάδα φέτος και βέβαια νέο ατομικό ρεκόρ.

Ο Κώστας Σταυρόπουλος εξηγεί ότι είχε πολύ άγχος, γιατί ήθελε να κάνει μία πολύ καλή κούρσα και δηλώνει πολύ χαρούμενος που έφερε ένα πρωτάθλημα στην Αίγινα.

Για τον Νίκο Χαλδαίο ήταν επίσης μια μεγάλη εμπειρία. Ο 14χρονος αθλητής του Ο.Α.Κ.Α. δεν είχε ξανατρέξει σε Πανελλήνιους Αγώνες και αυτό του δημιούργησε άγχος, κατάφερε ωστόσο να κάνει ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Για το γήπεδο ο Βασίλης Ζαμπέλης λέει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Σταμάτη Μαρμαρινό και ότι σύντομα, ενδεχομένως από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με την αρχαιολογία. Περιέγραψε επίσης το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στον Ο.Α.Κ.Α. και τις εξαιρετικές θέσεις και διακρίσεις που έχουν φέρει οι αθλητές του, βρίσκοντας την ευκαιρία να κάνει μία ενδιαφέρουσα ανασκόπηση της φετινής χρονιάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png