Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Πανελλήνια διάκριση για Αλέξη Ρανσόν και μια πρώτη θέση για Κώστα Σταυρόπουλο.


Συνεχίζονται οι διακρίσεις στους αγώνες που λαμβάνουν μέρος οι αθλητές του Ο.Α.Κ.Αίγινας. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, καθώς οι αθλητές έχουν μπει για τα καλά στην αγωνιστική περίοδο του στίβου και ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα πανελλήνια πρωταθλήματα. Στο Μέγαρα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000 μέτρων ο Αλέξανδρος Ράπτης έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 34'55''. Αντίθετα ο Χρήστος Μπουντούλης Χρήστος αναγκάστηκε να σταματήσει στα μισά της διαδρομής μετά από πρόβλημα στη μέση του.

Το Σάββατο ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Νέων στο δέκαθλο. Ο Βασίλης Ζαμπέλης ήταν εκεί με τον Αλέξη Ρανσόν. Για τον αθλητή του είπε ότι έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε ρεκόρ στα μισά αγωνίσματα του δεκάθλου. Έτσι, έφερε μία έκτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και ήρθε τέταρτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ23 στις Σέρρες. Πιο συγκεκριμένα οι επιδόσεις του Αλέξη ήταν οι ακόλουθες: Στα 100 μέτρα 11''62, στο μήκος 6.04, στη σφαίρα 10.01, στο ύψος 1.72 και στα 400 μέτρα πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 52''17 τρέχοντας υπό βροχή. Οι συνολικοί βαθμοί της πρώτη ημέρας ήταν 3.090 που τον κατατάσσουν ως τώρα τέταρτο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και όγδοο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών. Εξίσου καλά πήγε και η δεύτερη μέρα πετυχαίνοντας στα 110 με εμπόδια 16''75 , στην δισκοβολία 29.06 μ , στο επί κοντό 3.60μ ,στο ακόντιο 44.59 μ και στα 1500 μέτρα 5΄12'' .  Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλα τα αγωνίσματα τις δεύτερης μέρας έκανε ατομικά ρεκόρ όπως ατομικό ρεκόρ έκανε και στο δέκαθλο με σύνολο βαθμών 5697. "Ο Αλέξης είναι πλέον μέσα στους κορυφαίους", δήλωσε στο Aegina Portal ο Βασίλης Ζαμπέλης, διατυπώνοντας παράλληλα τη θέση του ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι αυτός που θα παίρνει τα μετάλλια.

Στους νεότερους αθλητές, ο Κώστας Σταυρόπουλος στα "Ορσίππεια 2017", διοργάνωση που πραγματοποιείται στα Μέγαρα, αγωνίστηκαν το Σάββατο  κατέκτησε την 1 θέση στα 300 μ. όπου με χρόνο 38''63 ενώ ο Νίκος Χαλδαίος στα 100 μ με εμπόδια πραγματοποίησε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 17''37 και έλαβε την 11η θέση. Οι δύο αθλητές του ΟΑΚΑ αγωνίστηκαν την επόμενη ημέρα στην Παλλήνη, πετυχαίνοντας και οι δύο ατομικό ρεκόρ στα 150 μέτρα. Ο Σταυρόπουλος ήρθε 3ος με χρόνο 17''87 και ο Χαλδαίος στο ίδιο αγώνισμα με χρόνο 20''84 κατέλαβε την 10η θέση. Οι δύο αθλητές προετοιμάζονται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στη Χαλκίδα.

Πριν από τους δύο νεαρούς αθλητές, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου θα αγωνιστεί ο Γιώργος Γιαννούλης, ενώ στις 24 το ίδιου μήνα το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων (ηλικίας κάτω των 18) που θα αγωνιστεί η Γεωργία Φουρναράκου στον δίσκο, η Βάνα Γκαρή στο έπταθλο, και ο Κώστας Σταυρόπουλος στα 200 μέτρα (αν και μικρότερος μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png