Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιώργος Μπήτρος για τη θεατρική παράσταση: "Ο Όσκαρ και η κυρία Ρόουζ". Η πρεμιέρα την Παρασκευή.


Την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου στις 20.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης θα παρουσιάσει το έργο: "Ο Όσκαρ και η κυρία Ρόουζ" από το μυθιστόρημα του Ερίκ Εμμανουέλ Σμιτ: "Αγαπητέ Θεέ" σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Μπήτρου. Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την πρεμιέρα της παράστασης, ο Γιώργος Μπήτρος μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για την καινούργια δουλειά της θεατρικής ομάδας, που θα παρουσιαστεί μόνο για τρεις παραστάσεις.

Το έργο πραγματεύεται την προσπάθεια ενός παιδιού του Όσκαρ να επικοινωνήσει με τους γονείς  του όταν εκείνοι αρνούνται να το δουν επειδή φοβούνται να αντικρίσουν  το πρόβλημά του κατάματα. Από  το αδιέξοδο θα βγάλει τον Όσκαρ  η κυρία Ρόουζ η οποία του προτείνει να στείλει γράμματα στο Θεό. Μέσα από κωμικές καταστάσεις στιγμιότυπα και έντονες συγκινήσεις ο Όσκαρ θα ζήσει δώδεκα υπέροχες ημέρες και θα συναντήσει όλα εκείνα που ένας άνθρωπος πασχίζει να βρει μια ολόκληρη ζωή. Την αλήθεια της ζωής και κυρίως τη συνάντησή του με  τους γονείς  του.
Ο Γιώργος Μπήτρος ευχαρίστησε την ΚΕΔΑ για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης, τα καταστήματα επίπλων του κ. Χρήστου Τόγια για την παραχώρηση επίπλων για τα σκηνικά και τους κυρίους Γιάννη Μπέση και Γρηγόρη Λορέντζο για την προσωπική τους εργασία.
Τα πρόσωπα του έργου με τη σειρά που εμφανίζονται:
Όσκαρ, Παντελής Γκαρής
Γιαγιά Ρόουζ, Θεοδώρα Λυκούρη
Πέγκυ Μπλου, Άρτεμις Προκοπίου
Διασκευή - σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος
Σκηνικά: Νεκταρία Μπήτρου - Ματούλα Ρούσσου
Μουσικές επιλογές και εγγραφή: Ανέστης Κορνέζος
Εκτυπώσεις σκηνικού, αφισών και προγράμματος: "Γραφή".
Είσοδος: ελεύθερη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png