Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Κλάπηκε ο φορητός απινιδωτής που είχε τοποθετηθεί στην Αγία Μαρίνα.


Για την κλοπή ενός εκ των δύο φορητών απινιδωτών, που είχαν τοποθετηθεί στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο κύριος Μανώλης Λεούσης. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας έκανε έκκληση σε όποιον το πήρε να το επιστρέψει, σημειώνοντας ότι η αυτή η κλοπή μπορεί να στοιχίσει μία ανθρώπινη ζωή. Η Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού είχε λάβει δύο φορητούς απινιδωτές από την δωρεά που είχε κάνει η εταιρία Philippos Hellenic Goods και είχαν παραληφθεί σε τελετή που έγινε στο δημαρχείο το καλοκαίρι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής και όπως εξήγησε ο κύριος Λεούσης το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες που υπάρχουν στο χώρο. Πιο συγκεκριμένα το φορητό ιατρικό μηχάνημα που κάλυπτε την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, είχε τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του φαρμακείου. Το φαρμακείο μετακόμισε λίγο καιρό πριν και μαζί μεταφέρθηκε και ο απινιδωτής. Να σημειώσουμε ότι ενώ ο απινιδωτής που κάλυπτε την περιοχή του Μεσαγρού ήταν φυλασσόμενος μέσα σε ειδική θήκη, ο απινιδωτής της Αγίας Μαρίνας ήταν απλά κρεμασμένος σε εξωτερικό χώρο. Σε σχετική ερώτηση ο κύριος Λεούσης απάντησε ότι ποτέ δεν δόθηκε μία τέτοια θήκη για το μηχάνημα της Αγίας Μαρίνας.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας εξηγεί ότι επειδή φοβάται για την τύχη και του δεύτερου μηχανήματος, το έβγαλε από τη θέση που βρισκόταν, στο δημοτικό κατάστημα του Μεσαγρού και το πήρε για να το φυλάξει, μέχρι να βρεθεί μία λύση.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και παιδιά, είχαν εκπαιδευτεί να χρησιμοποιούν αυτό το μηχάνημα σε σεμινάρια που είχαν γίνει από τον ιατρό κύριο Σωκράτη Δούκα και την ιατρό κυρία Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη. Ο κύριος Λεούσης είπε ότι υπάρχει συνεργασία με την Αστυνομία και τον Δήμαρχο και επανέλαβε ότι τοποθετήθηκε σε αυτό το σημείο επειδή υπήρχαν κάμερες. Τέλος, έκανε για μία ακόμη φορά έκκληση να επιστραφεί το μηχάνημα.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png