Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Μία κοινωνική δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ένα αποκριάτικο κυνήγι θησαυρού από τους Ναυτοπρόσκοπους της Αίγινας.


Τον Κώστα Σαχτούρη και Παντελή Χριστοφή, αρχηγούς του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας, φιλοξένησε το ραδιόφωνο του Aegina Portal καθώς το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν μία δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τις οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. Η δράση θα γίνει στο Super Market Κρητικός στις "Πολλές Ελιές" από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο σύλλογο Αίγινα Εθελοντής, που με τη σειρά του θα τα διανέμει στις οικογένειες του νησιού που στηρίζει.

Επίσης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας μαζί με την ΚΕΔΑ διοργανώνουν ένα αποκριάτικο "κυνήγι κρυμμένου θησαυρού". Το σημείο συνάντησης είναι η Παλαιά Προβλήτα στις 10:30 το πρωί. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στο Δήμο Αίγινας, στην κυρία Παναγιώτα Χριστοφή από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Επίσης στα τηλέφωνα 22970 22067 και 6984311275 και στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η κάθε ομάδα που θα λάβει μέρος στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού θα πρέπει να είναι άνω των πέντε ατόμων. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει να είναι 10 χρονών και πάνω και μέχρι 12 χρονών με συνοδεία ενήλικα. Για τους νικητές θα υπάρχουν δώρα από χορηγούς της διοργάνωσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png