Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο ιατρός Χρυσόστομος Μαυροθαλασσίτης για τις ιώσεις της εποχής και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.


Τον ιατρό Χρυσόστομο Μαυροθαλασσίτη φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, που μίλησε για τις ιώσεις της εποχής και την αντιμετώπισή τους. Ο κύριος Μαυροθαλασσίτης παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους ο ασθενής νοσεί, συνδέοντας τις συνήθειες της καθημερινότητας με την ανάγκη που έχει το σώμα να αποβάλει τις τοξίνες, που συγκεντρώνονται από τις διατροφικές μας συνήθειες, την έλλειψη άσκησης, αλλά ακόμη και σε συνδυασμό με άλλες ασθένειες όπως ο διαβήτης. Σε κάθε περίπτωση ήταν καθησυχαστικός, εξηγώντας ότι για έναν υγιή ενήλικα η ίωση είναι κάτι που ο οργανισμός ξεπερνά εύκολα. Παρέθεσε ωστόσο συγκεκριμένες οδηγίες όχι μόνο για αυτή την ομάδα των ασθενών, αλλά και για άλλες κατηγορίες, όπου ο οργανισμός μπορεί να είναι πιο επιβαρυμένος ή να έχει ανάγκη ειδικής αντιμετώπισης. 

Εξήγησε ότι η διατροφή κατά τη διάρκεια της ίωσης είναι πολύ σημαντική και υπέδειξε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βοηθήσουν διάφορες ομάδες τροφών, αλλά και τον τρόπο που αντιδρά ο οργανισμός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μίλησε επίσης για τον τρόπο μετάδοσης των ιώσεων, παραθέτοντας χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος, έκανε αναφορά στα εμβόλια και τα αντιυικά φάρμακα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png