Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία στην Αίγινα αύριο Τετάρτη.


Στην έκδοση ενός Δελτίο Τύπου προχώρησε πριν από λίγο ο Δήμος Αίγινας, ο οποίος ενημερώνει τους γονείς και τους μαθητές της Αίγινας ότι τα σχολεία αύριο Τετάρτη θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει: Ο Δήμος Αίγινας ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία ,τα Γυμνάσια και τα Λύκεια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την πρώτη διδακτική ώρα . Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ θα εκτελεστούν κανονικά σύμφωνα με τις προβλεπόμενες ώρες (7:00 π.μ. και 7:30 π.μ.) Η απόφαση ελήφθει βάσει του μετεωρολογικού δελτίου το οποίο προβλέπει την αισθητή βελτίωση του καιρού . Κατόπιν τούτου δεν συντρέχουν λόγοι ματαίωσης των μαθημάτων.

Το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε σήμερα το βράδυ τη πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα η οποία θέλησε να ενημερώσει τους γονείς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png