Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Στις 10 το πρωί θα χτυπήσει το κουδούνι των σχολείων της Αίγινας, λόγω του ψύχους, αύριο Δευτέρα πρώτη ημέρα μαθημάτων μετά τις διακοπές των εορτών.


Στις 10 το πρωί, δύο ώρες αργότερα από το κανονικό, θα χτυπήσει το κουδούνι για τους μαθητές όλων των σχολείων της Αίγινας, τόσο της πρωτοβάθμιας, όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε πριν από λίγο τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, που εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση, δηλαδή να αναβληθούν οι δύο πρώτες ώρες, καθώς οι θερμοκρασίες για την Δευτέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Να σημειώσουμε ότι αλλαγές θα υπάρξουν αύριο Δευτέρα και στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που εξυπηρετούν τους μαθητές για την μεταφορά τους στα σχολεία. Έτσι όπως εξήγησε ο κύριος Μούρτζης το σχολικό δρομολόγιο που γίνεται στις 7 π.μ. θα γίνει στις 9 π.μ. και αυτό που γίνεται στις 7:30 π.μ. θα γίνει στις 9:30 π.μ.

Αιτία για αυτές τις αλλαγές είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Αίγινα και αναμένεται να επικρατήσουν και αύριο Δευτέρα. Ο κύριος Νίκος Οικονόμου που συμμετείχε στη συζήτηση τηλεφωνικά, είπε ότι έχει μιλήσει με όλους τους διευθυντές των σχολείων και υπάρχει η συνεννόηση ώστε να πάνε σε αυτά μισή ώρα νωρίτερα  από την προβλεπόμενη, ώστε να θέσουν σε λειτουργία τα καλοριφέρ και να ζεσταθούν οι αίθουσες. Και βέβαια αυτό ισχύει όχι μόνο για τη θέρμανση των αιθουσών, αλλά και για τους μαθητές που δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα πάνε στα σχολεία τους την κανονική ώρα.

Η κυρία Καίτη Σαλπέα συμμετέχοντας επίσης τηλεφωνικά στη συζήτηση, είπε ότι οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές αύριο και την Τρίτη και επειδή τα σχολεία εδώ και 15 ημέρες παραμένουν κλειστά, οι αίθουσες θα είναι παγωμένες. Συμπλήρωσε επίσης ότι σήμερα το βράδυ έγινε σχετική ενημέρωση σε όλους τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ο κύριος Μούρτζης ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, είπε ότι αυτό το μέτρο θα ισχύσει και για την Τρίτη, αν συνεχιστούν αυτές οι καιρικές συνθήκες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png