Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Κάλεσμα εθελοντών για τον αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας 2017.


Τον Βασίλη Ζαμπέλη φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης για το κάλεσμα των εθελοντών του αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας 2017. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στην διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους, δηλαδή τηλέφωνο και μέγεθος μπλούζας, στο email του συλλόγου στίβου ΟΑΚ Αίγινας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6974442165.

Ο αγώνας Ιωάννης Καποδίστριας 2017, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου, ενώ στις 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το δρώμενο της άφιξης του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα. Γύρω από τις δύο αυτές μεγάλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΚΕΔΑ. Ωστόσο αρκετά ήταν στα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα ο Βασίλης Ζαμπέλης, κυρίως όσο αφορά για το μεγάλο δρομικό event που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Μάλιστα την ώρα που γίνονταν οι τελευταίες ετοιμασίες για την εκπομπή στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ο Βασίλης Ζαμπέλης ενημερώθηκε από το τηλέφωνό του, ότι ενδιαφέρον για τον αγώνα έδειξε ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας - Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα".

"Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα φέτος. Κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Αυτό βέβαια γίνεται γιατί κι όλο το νησί έχει αγκαλιάσει τον αγώνα. Κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του", λέει ο Βασίλης Ζαμπέλης, που έχει συχνή παρουσία σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς προωθώντας τον αγώνα.

Καλεί τους εθελοντές να βοηθήσουν και φέτος. Εξηγεί ότι η παρουσία τους φέτος ήταν μοναδική και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες. "Οι εθελοντές στον περσινό αγώνα έκλεψαν την παράσταση και ήταν μεγάλη η συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα. Ελπίζουμε φέτος σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή εθελοντών". Και τους ζητά να επικοινωνήσουν στο 6974442165 για να δηλώσουν συμμετοχή ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ευχαριστεί τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας για την συνεχή βοήθεια και ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί από την επίσημη επιτροπή η μέτρηση της απόστασης του αγώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png