Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Λάμπρος Σταμούλης παρουσιάζει τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας.


Ένας νέος αθλητικός σύλλογος λειτουργεί τους τελευταίους μήνες στην Αίγινα. Πρόκειται για τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας, με τον οποίο μία πρώτη γνωριμία έκανε το ραδιόφωνο του Aegina Portal και η αθλητική εκπομπή Offside του Σταύρου Ρωπαΐτη. Καλεσμένος ο Λάμπρος Σταμούλης, προπονητής του συλλόγου. Ο προπονητής του συλλόγου Λάμπρος Σταμούλης είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και 2 dan από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Box W.A.K.O. με πολλές διακρίσεις στην αγωνιστική του καριέρα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες επίλεκτων αθλητών και έχει κατακτήσει την 1η θέση στα πανελληνία πρωταθλήματα του 2014 και του 2015, την 2η θέση στο πανευρωπαϊκό τουρνουά του 2015. Είναι πτυχιούχος προπονητής, αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) και αναγνωρισμένος διαιτητής και προπονητής από την Πανελληνία Ομοσπονδία Kick Boxing (Π.Ο.Κ) και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Box W.A.K.O. Ο σύλλογος λειτουργεί στην οδό Αφαίας 72 και τα τμήματα είναι τα ακόλουθα: παιδικό ηλικίας 5-11, ανδρών - γυναικών, αρχάριων - αγωνιστικό κτλ.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας 'Brave Sparrings' στο κλειστό γήπεδο του Χαϊδαρίου 'Χρήστος Αγγουράκης. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας με επικεφαλής τον προπονητή Λάμπρο Σταμούλη, συμμετείχε με 10 αθλητές ηλικίας από 5 έως 25 ετών. Συγκεκριμένα, στον αγώνα έλαβαν μέρος οι: Αναστάσης Δαλακούρας, Ευάγγελος Μοίρας, Ζαφειρία Χατζοπούλου, Κωνσταντίνος Αποσπόρης, Γιάννης Ρούσσος, Κωνσταντίνα Τζίτζη, Ιωνάς Μοίρας, Στέφανος Τζίτζης, Παναγιώτης Μπόγρης και Ευάγγελος Τσούρης. Στα αγωνιστικά, παρά την πολύ μικρή εμπειρία (από 1 μέχρι 6 μήνες), πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Συνολικά ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας, πήρε 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Η εμπειρία που αποκόμισαν οι νεαροί αθλητές από τους συγκεκριμένους διασυλλογικούς αγώνες, είναι πολύ σημαντική σύμφωνα με τα λόγια του νεαρού προπονητή, εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kick Boxing που θα διεξαχθεί την νέα χρονιά. Πολύτιμη βοήθεια στους αγώνες από την Μάρω Τζίτζη, η οποία είναι h βοηθός της σχολής. Στον αγώνα της Κυριακής πήραν μέρος 250 περίπου αθλητές, με τους φίλους του αθλήματος να ξεπερνούν τους 1500. Ανάμεσά τους και δεκάδες γονείς των νεαρών αθλητών της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png