Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας 2017". Έρχεται το πρωτάθλημα Αργοσαρωνικού.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με αφορμή τον 6ο αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στην Αίγινα, η αθλητική εκπομπή offside με τον Σταύρο Ρωπαΐτη φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας την πρόεδρο του Ο.Α.Κ Αίγινας κα Μάγδα Μαρίνη και τον προπονητή Βασίλη Ζαμπέλη. Οι καλεσμένοι της εκπομπής μίλησαν για την οργάνωση του σπουδαίου αυτού αγώνα που διοργανώνουν η Κ.Ε.Δ.Α. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας), ο Δ.Α.Ο.Α (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας), η Δημοτική Κοινότητα Αίγινας και ο Ο.Α.Κ Αίγινας (σύλλογος στίβου), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αίγινας και της Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού. Κάλεσαν τον κόσμο του νησιού να στηρίξει τον αγώνα, ενώ μίλησαν και για την προσφορά των εθελοντών. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται άλλωστε το δρώμενο της άφιξης του Ιωάννη Καποδίστρια που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου, αλλά και οι άλλες παράλληλες τιμητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα Αργοσαρωνικού, το οποίο αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για έναν αγώνα που θα πρωταγωνιστήσουν οι επίδοξοι αθλητές που κατάγονται από την συγκεκριμένη περιοχή.

Η εκπομπή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Σ.Δ.Υ Αίγινας (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας) κο Κυριάκο Γκαρή, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα και για τις ενέργειες του συλλόγου που εκπροσωπεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σ.Δ.Υ Αίγινας είναι ένας από τους πρωτεργάτες του αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, που πλέον έχει γίνει θεσμός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png