Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Μάγδα Μαρίνη και ο Βασίλης Ζαμπέλης για το έργο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.

Τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους βοήθησαν ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, θέλησαν να μεταφέρουν η πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Αίγινας κυρία Μάγδα Μαρίνη και ο Βασίλης Ζαμπέλης προπονητής στίβου, μιλώντας σήμερα το βράδυ στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου με πολλές υποχρεώσεις από την προετοιμασία του μεγάλου αγώνα "Ιωάννης Καποδίστριας 2017", που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στην Αίγινα, τα δύο μέλη της διοίκησης του ΟΑΚΑ ευχαριστούν όλους όσους έβαλαν τη δική τους ενέργεια ώστε να ξεκινήσει το έργο. Παράλληλα, ο Βασίλης Ζαμπέλης εξηγεί ότι το μεσοδιάστημα μέχρι την ολοκλήρωση του έργου του στίβου που υπολογίζεται το καλοκαίρι, οι αθλητές του ΟΑΚΑ συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στην παραλία της Αύρας, αφού εκεί υπάρχει το κατάλληλο, μαλακό, έδαφος.

Για τον προγραμματισμό των προπονήσεων που θα ακολουθήσει αναγκαστικά την πορεία των έργων, ο Βασίλης Ζαμπέλης είπε: "Τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον κατασκευαστή πριν 4 μέρες, που είχε έρθει εδώ στην Αίγινα με τον μηχανικό της Περιφέρειας, μας είπε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Μάρτιο θα έχει τελειώσει το γήπεδο μέχρι και την πίσσα. Θα δοθεί το γήπεδο για το ποδόσφαιρο και για να τρέχουμε εμείς στην πίσσα, που θα είναι γύρω - γύρω και το ταρτάν θα μπει Απρίλη - Μάιο. Να φτιάξει ο καιρός γιατί για να δουλευτεί χρειάζεται ζέστη. Πιστεύουμε εάν η χρηματοδότηση κυλήσει ομαλά και δεν έχουμε καθυστερήσεις, το καλοκαίρι το έργο θα είναι έτοιμο".

Αύριο Σάββατο θα ξεκινήσει η μεταφορά του χλοοτάπητα από το γήπεδο της Αίγινας στο γήπεδο της Κυψέλης. Ο Βασίλης Ζαμπέλης καλεί όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά να είναι εκεί. "Χρειάζονται χέρια" λέει, καθώς η ανακατασκευή αυτού του γηπέδου στην Κυψέλη είναι αναγκαία όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για τις ομάδες της Α.Ε. Σαρωνικός, που φαίνεται ότι σύντομα θα προπονούνται εκεί.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης από τον Ο.Α.Κ.Α και ο κ. Γιάννης Ζομπάς, πρόεδρος της ΚΕΔΑ, θα είναι καλεσμένοι του Σταύρου Ρωπαΐτη στην εκπομπή Offside το βράδυ της Δευτέρας, για όλες τις εξελίξεις για τον αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας 2017. Στο πάνελ ενδέχεται να είναι και η πρόεδρος του ΟΑΚΑ κυρία Μάγδα Μαρίνη, αν της το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις της.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΚΑ αναφέρει: Η διοίκηση και οι αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν στο να φτάσουμε να  ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου της Αίγινας , ένα σημαντικό αθλητικό έργο που θα βοηθήσει στο να έρθουν κοντά στον αθλητισμό όχι μόνο περισσότερα παιδιά αλλά και δημότες του νησιού μας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Αττικής και την κυρία Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Χατζηπέρο , που κατάλαβαν την σημαντικότητα του έργου και έτρεξαν γρήγορα τις διαδικασίες , τον κύριο Κατσικάρη που βγήκε επί θητείας του το κονδύλι για την ανακατασκευή του γηπέδου και φυσικά τον Δήμαρχο της Αίγινας κύριο Μούρτζη ,που χωρίς τις ενέργειες του  που πηγάζουν από την αγάπη του για την Αίγινα και τα παιδιά , το έργο δεν θα είχε ξεκινήσει.

Μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του ΔΑΟΑ (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας ) και τον πρόεδρο της κύριο Μαρμαρινό ,  ο αγώνας που έδωσε έφερε αποτελέσματα και θα πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα γιατί βλέπουμε τον αγώνα που δίνει για να αποκτήσει η Αίγινα αθλητικούς χώρους που της αξίζουν.  Ένα ευχαριστώ και στον  ΣΔΥ Αίγινας  που έθεσε το αίτημα της ανακατασκευής του γηπέδου μαζί με τον σύλλογο μας και ήταν κοντά όποτε χρειάστηκε.  Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στα παιδιά και στους δημότες της Αίγινας που αγάπησαν την άθληση ήρθαν κοντά στον αθλητισμό  και με την παρουσία τους έδειξαν την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός κατάλληλου γηπέδου. Τώρα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε την δημοτική αρχή και τον ΔΑΟΑ στην προσπάθεια που κάνουν για την κατασκευή κλειστού σταδίου και σε ότι  είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του πολιτισμού και του αθλητισμού στο νησί μας.  Ο ΟΑΚ Αίγινας θα είναι κοντά όποτε του ζητηθεί για να βοηθήσει όπου χρειαστεί .

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Σαλπέα Καίτη , τον κύριο Οικονόμου Νικόλαο ,  την διευθύντρια του 1ου δημοτικού σχολείου και  τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου , για την άδεια που έδωσαν στον σύλλογο μας να γυμνάζει τους αθλητές του , στην αυλή του δημοτικού και στην κλειστή αίθουσα του λυκείου. Μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Κουκούλη Δημήτρη για την δωρεάν τοποθέτηση των προβολέων στην αυλή του 1ου δημοτικού σχολείου.   Έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για τα παιδιά, τον αθλητισμό και την Αίγινα .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png