Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

"Χειρών Τεχνήματα". Μία έκθεση για την οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου "Ο Άγιος Διονύσιος".

Τον κύριο Νεκτάριο Λαβούτα, με την ιδιότητά του ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος", φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Αφορμή η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο του Μαρκέλλου το τριήμερο Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή 29, 30 και 31 Ιουλίου. "Κάνουμε προσπάθεια να κρατήσουμε τις πόρτες του νοσοκομείου ανοιχτές. Αυτή είναι η προσπάθειά μας και αυτός είναι ο στόχος μας", είπε ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας εξηγώντας το πλαίσιο μίας διαδικασίας για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου, που δεν έχει τέλος και βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη. "Για τρίτη φορά η αγαπητή σε όλους κυρία Αλέκα Ρηγοπούλου θα πραγματοποιήσει με τους συνεργάτες της μίας πανέμορφη έκθεση με τον τίτλο "Χειρών Τεχνήματα", έργα φίλων της, συναδέλφων της εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα. Γύρω στα 450 εκθέματα θα είναι στη διάθεση αυτών που θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση και να κάνουν τις μικροαγορές τους και τα δώρα τους".

Ο κύριος Λαβούτας αναφέρθηκε στην οικογένεια της κυρίας Ρηγοπούλου και βέβαια στη μητέρα της Αικατερίνη Σακκιώτου - Ρηγοπούλου, στη μνήμη της οποίας υλοποιείται αυτή η εθελοντική πρωτοβουλία.
Στην έκθεση συμμετέχει επίσης η κυρία Πηνελόπη Κουμασίδου με μία σειρά από πανέμορφα κοπανέλια και αξιόλογες αγιογραφίες. Επίσης τα υπέροχα καραβάκια του θα παρουσιάσει ο κύριος Αριστοτέλης Λεούσης. Για όλη αυτή την προσπάθεια ο κύριος Λαβούτας θέλησε να μεταφέρει τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, επόπτη του νοσοκομείου, και του προέδρου του Δ.Σ. του νοσοκομείου πατέρα Αμφιλόχιου Γελαδάκη.

"Οι προσπάθειες αυτές που κάνουμε, τονίζω, είναι καθαρά για όλους μας. Το νοσοκομείο ανήκει σε όλους μας, δεν ανήκει στο εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο, γι' αυτό θα έλεγα έχουμε υποχρέωση να συμβάλουμε με το δικό μας τρόπο ο καθένας, να μείνει ανοιχτό το νοσοκομείο. Το νοσοκομείο σώζει ζωές και θα σώζει ζωές. Έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε επείγοντα περιστατικά", εξηγώντας ότι τόσο το ιατρικό προσωπικό, όσο και οι νοσηλευτές του  νοσοκομείου βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα.

Παρέθεσε επίσης τις υπηρεσίες που παρέχει το νοσοκομείο, αλλά και το κοινωνικό έργο που επιτελεί παρέχοντας ιατρική φροντίδα σε κατοίκους του νησιού που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

"Έχουμε ανάγκη και από το μισό ευρώ", λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Λαβούτας, συμπληρώνοντας ότι υπάρχει ανάγκη σε είδη: "Ακόμη - ακόμη και σε σεντόνια και σε εμαξιλαροθήκες. "Τα πάντα έχουμε ανάγκη" λέει, τονίζοντας ξανά ότι "Το νοσοκομείο  είναι όλων μας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png