Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Χωρίς ενστάσεις η δημοπράτηση για το έργο του γηπέδου. Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κ. Σταμάτης Μαρμαρινός στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Χωρίς να γίνουν ενστάσεις ολοκληρώθηκε χθες η περίοδος που προβλέπεται από το νόμο, μετά τη δημοπράτηση του έργου που αφορά στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, καθώς το έργο μπαίνει στο τελικό στάδιο της υλοποίησής του. Τη Δευτέρα το θέμα θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής για την κατακύρωση του διαγωνισμού και απομένει η υπογραφή ανάμεσα στην κυρία Δούρου και τον ανάδοχο του έργου. "Πιστεύω μέσα σε ενάμιση με δύο μήνες, οριστικά, να μπορεί να ξεκινήσει το έργο", δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αίγινας κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, που μίλησε για αυτό το θέμα σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Η εκτίμηση του κυρίου Μαρμαρινού είναι ότι η ολοκλήρωση του έργου, αν όλα πάνε καλά με τη χρηματοδότηση, δεν θα ξεπεράσει του δύο μήνες. Σύντομα πάντως θα υπάρχει μία ακριβέστερη πρόβλεψη για το χρόνο που θα χρειαστεί η υλοποίησή του, καθώς όπως εκτιμά ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρχει συνάντηση στην οποία θα οριστικοποιηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, οπότε όπως είναι λογικό θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σαρωνικός και βέβαια του πολυπληθέστατου ΟΑΚΑ στο στίβο. Το ζήτημα είχε συζητηθεί σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία μελών της διοίκησης του Α.Ο. Σαρωνικός και την κατάθεση προτάσεων.

Ερωτήσεις έγιναν επίσης και για τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, που πρόσφατα δόθηκε από τον ΔΑΟΑ στη δημοσιότητα. Τη Δευτέρα μάλιστα θα υπάρχει σύσκεψη ανάμεσα σε εμπλεκόμενους φορείς του αθλητισμού για αυτό το θέμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png