Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Στις 22 Ιουλίου ξεκινά το 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Ο κ. Γιώργος Μπήτρος μιλά για τη διοργάνωση και το πρόγραμμα.

Τον κύριο Γιώργο Μπήτρο, που έχει αναλάβει και φέτος την καλλιτεχνική διεύθυνση του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, ένα εικοσιτετράωρο πριν από την πρεμιέρα του φεστιβάλ, με τη θεατρική παράσταση "Συμβολαιογράφος" του Νίκου Βασιλειάδη με την Υρώ Μανέ. Όλες οι παραστάσεις θα δωθούν στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου.

Στόχος του φεστιβάλ, που οργάνωσε και οραματίστηκε για πρώτη φορά η ηθοποιός  Άννα Γεραλή, είναι να προσφέρει βραδιές με καλές θεατρικές παραστάσεις  από θεατρικά σχήματα που καταγράφουν μία αξιόλογη πορεία. Η Οργανωτική Επιτροπή 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας είναι: Γιάννης Ζορμπάς, Γιώργος Μπήτρος, Μαίρη Σταυρίδου, Ανέστης Κορνέζος, Βαγγέλης Πιτσιλός, Δέσποινα Γιαννούλη, Μάρθα Χαρτοφύλακα, Ρούλα Σαράντου. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Αττικής, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας (ΚΕΔΑ).

Οι τιμές των εισιτηρίων για κάθε παράσταση καθορίζονται από τους θιάσους. Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι", Αίγινα. Ώρα Έναρξης Παραστάσεων: 21:15.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να δείτε εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png