Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Οι κυρίες Αγγελική Λινάκη και Στέλλα Παυλινέρη για το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει το "Χαμόγελο του παιδιού" στην Αίγινα.

Τις κυρίες Αγγελική Λινάκη, από το "Χαμόγελο του παιδιού" και Στέλλα Παυλινέρη ιδιοκτήτρια του ομώνυμου Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Ο λόγος το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει το "Χαμόγελο του παιδιού" 13-16 Ιουλίου στο χώρο της "Παλαιάς Προβλήτας" και θα λειτουργεί καθημερινά 19:00 - 23:00 και το Σάββατο 10:00 - 14:00 και 19:00 - 23:00. Η δράση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και έχει ως κεντρικό μήνυμα: "Φέτος το καλοκαίρι στηρίζουμε όλοι μαζί, Χωρίς Διακοπές τα παιδιά σε ανάγκη".

Η εκπομπή ήταν μία συζήτηση ανάμεσα στην κυρία Παυλινέρη, που στήριξε αυτή την πρωτοβουλία και την κυρία Λινάκη, για δράσεις που πραγματοποιεί το "Χαμόγελο του παιδιού", τους τομείς βοήθειας που αναπτύσσει και υποστηρίζει. Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κάποιος αγοράζοντας από το bazaar, κάτι που κοστίζει 2-3 ευρώ δεν είναι μικρή, αντίθετα. "Το Χαμόγελο του Παιδιού στηρίζεται από τις μικρές, απλές δωρεές των απλών ανθρώπων, που από το υστέρημά τους πολλές φορές θέλουν να είναι κοντά μας", επισημαίνει η κυρία Αγγελική Λινάκη και καλεί τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού να επισκεφθούν το περίπτερο στην "Παλαιά προβλήτα" 13-16 Ιουλίου. Επίσης, από την κυρία Παυλινέρη υπήρξε η πρόταση προς το "Χαμόγελο του παιδιού", να συμμετάσχει με ένα περίπτερο στο φετινό Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

Σε αυτή την ενότητα της ιστοσελίδας του "Χαμόγελου" μπορείτε βρείτε και άλλους τρόπους στήριξης.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png