Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Το τμήμα των Παγκορασίδων Β' του Παναιγιναϊκού φιλοξένησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Το τμήμα των παγκορασίδων Β' του Παναιγιναϊκού φιλοξένησε χθες το βράδυ στην αθλητική εκπομπή offside ο Σταύρος Ρωπαϊτης. Την εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και την αγάπη τους για το μπάσκετ ανέλυσαν για ένα δίωρο οι νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες του Παναιγιναϊκού σε μια εκπομπή που το κέφι περίσσευε. Η ομάδα των παγκορασίδων με 10 νίκες σε 11 αγωνιστικές προκρίθηκε στην β' φάση και θέλει να συνεχίσει να "κλέβει" τις εντυπώσεις. Εντυπώσεις τις οποίες "έκλεψε" και στην δίωρη εκπομπή του ραδιοφώνου του Aegina Portal.

Συμμετείχαν οι: Φαίη Παντάκ, Βιολέτα Λορέτζο, ΄Εφη Ξηροτύρη, Νάσια Τζουρά, Μαρία Μοίρα, Μαρία Μπόγρη, Ασημίνα Μερτίκα, Καλομοίρα Γαλάρη, Ιωάννα Καλέμι, Δήμητρα Πλάκα, Ευγενία Ζαχαρίου Μαρία Βλάχου και Αναστασία Χαλδαιάκη συμμετείχαν στην εκπομπή. Μαζί τους και ο προπονητής Φίλιππος Τζίτζης. Οι ταλαντούχες αθλήτριες του Παναιγιναϊκού έδωσαν ραντεβού με τον φίλαθλο κόσμο της Αίγινας, στο ανοικτό γήπεδο του νησιού, καθώς ακολουθούν αρκετά παιχνίδια για την β' φάση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png