Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η νέα πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Αίγινας κα Μάγδα Μαρίνη και ο Βασίλης Ζαμπέλης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Τη νέα πρόεδρο του Ο.Α.Κ. Αίγινας κυρία Μάγδα Μαρίνη και τον προπονητή του αθλητικού συλλόγου Βασίλης Ζαμπέλη, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal και ο Σταύρος Ρωπαΐτης, για την αθλητική εκπομπή "Offside". Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης, το Σάββατο στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β'. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βασίλη Ζαμπέλη, μέχρι αυτή τη στιγμή περίπου 300 άτομα έχουν κλείσει εισιτήρια για να επισκεφθούν το νησί το Σάββατο. Αριθμός που αναμένεται αν αυξηθεί. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ δεν "άνοιξαν" την πρόσκληση σε περισσότερους συλλόγους, καθώς οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν είναι εφικτό να καλύψουν περισσότερους αθλητές και συνοδούς.

Η κυρία Μάγδα Μαρίνη από την πλευρά της, έδωσε συγχαρητήρια στην προηγούμενη διοίκηση για τη δουλειά που έκανε, και παρουσίασε τους ανθρώπους που απαρτίζουν τη νέα. Ο κύριος Κυριάκος Χαλδαίος είναι αντιπρόεδρος, ο κύριος Θανάσης Ανδρεάδης είναι γενικός γραμματέας, ο κύριος Διονύσης Αξιώτης είναι ταμίας, η κυρία Πόπη Μαρίνη που είναι μέλος και τους αναπληρωματικούς κύριο Βαγγέλη Γιαννίτση και κυρία Ελένη Σαρρή. "Ο στόχος του νέου Δ.Σ. είναι να βοηθήσουμε και να στηρίζουμε το έργο της ακαδημίας, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Και όταν λέω έργο το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης", είπε η κυρία Μαρίνη, που σημείωσε ότι λόγω της ενασχόλησης των δύο παιδιών της με το στίβο μέσω του ΟΑΚΑ έχει δει τη δουλειά που γίνεται και τα βιώματα που αποκτούν τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό. Αναλυτικά στο video της εκπομπής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png