Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και έρχεται κανονισμός λειτουργίας. Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ. κ. Σταμάτης Μαρμαρινός στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Τον πρόεδρο του ΔΑΟΑ κύριο Σταμάτη Μαρμαρινό, φιλοξένησε, σήμερα το βράδυ το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Κι αυτό καθώς σήμερα το απόγευμα το Δ.Σ. του ΔΑΟΑ συνεδρίασε, με ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης να αφορά το οράριο λειτουργίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, η πρόσληψη, μέσω ΟΑΕΔ, ενός υπαλλήλου για πέντε μήνες, μεταβάλει ριζικά τις υπάρχουσες δυνατότητες, με αποτέλεσμα το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας να μπορεί να παραμείνει ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τους καλοκαιρινούς μήνες, δηλαδή από τις 15 Ιουνίου μέχρι τέλος Αυγούστου, το γήπεδο θα παραμένει κλειστό από τις 2 μ.μ. έως 5 μ.μ. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Το νέο ωράριο θα τεθεί σε λειτουργία με τη δημοσίευση της απόφασης στη "Διαύγεια", κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



"Άποψη των μελών του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού ήταν και είναι ακόμη, ότι το γήπεδο δεν μπορεί να λειτουργεί εάν δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος του ΔΑΟΑ εκεί για να ελέγχει το χώρο", είπε ο κύριος Μαρμαρινός, που συμπλήρωσε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα συνταχθεί ένας κανονισμός λειτουργίας του γηπέδου. Σε σχετική ερώτηση ο κύριος Μαρμαρινός απάντησε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, εξηγώντας ότι πρόκειται για τους κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία, ενός χώρου που είναι δημοτικός.

Ο κανονισμός λειτουργίας θα προέλθει μέσα από διαβούλευση, στην οποία θα πάρουν μέρος οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς, δηλαδή οι ομάδες και τα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τους χώρους, ενώ υπάρχει η πρόθεση να προσκληθούν όσοι έχουν διατελέσει πρόεδροι στον ΔΑΟΑ ή ακόμη και κάτοικοι του νησιού που ενδιαφέρονται, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Πάντως, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Σταμάτη Μαρμαρινού στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ανάμεσα στους κανόνες λειτουργίας του γηπέδου θα εφαρμοστεί η κάρτα αθλητή, που θα είναι απαραίτητη προκειμένου κάποιος να εισέλθει στους χώρους τους γηπέδου και να προπονηθεί, ενώ δεν θα επιτρέπεται η παρουσία μικρών παιδιών στο γήπεδο χωρίς την παρουσία είτε των γωνιών τους, είτε του προπονητή τους. Μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Απριλίου, ο κανονισμός λειτουργίας αναμένεται να είναι έτοιμος, οπότε και θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κύριος Μαρμαρινός αναφέρθηκε επίσης στο έργο του νέου χλοοτάπητα και του ταρτάν του στίβου και τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου το γήπεδο να δοθεί στις ομάδες που αγωνίζονται σε αυτό. Εξήγησε τους λόγους που υπάρχουν καθυστερήσεις, όπως ότι έπρεπε να διασφαλιστεί πρώτα η ασφάλεια του γηπέδου και μετά να πάρει άδεια, και αφού πήρε άδεια να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια του έργου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png