Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Δύο μεγάλες αποκριάτικες εκδηλώσεις σήμερα στην Αίγινα.

Δύο μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Αίγινα, που γιορτάζει με αυτόν τον τρόπο της απόκριες. Η πρώτη είναι στην πλατεία του Μεσαγρού και ξεκινά στις 2 το μεσημέρι, με τους διοργανωτές να υπόσχονται το 8ο Καρναβάλι Μεσαγρού να είναι αξέχαστο για όσους το παρακολουθήσουν. Στις 4 το απόγευμα οι γιορτινοί ρυθμοί του καρναβαλιού μεταφέρονται στην παραλία της Αίγινας, όπου θα ξεκινήσει το καρναβάλι με τίτλο "Η Βενετία έρχεται στην Αίγινα".

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε ο κύριος Γιάννης Ζορμπάς, πρόεδρος της ΚΕΔΑ, που παρουσίασε τις δύο αποκριάτικες εκδηλώσεις, αλλά και το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, μετά τις 4 το απόγευμα στην παραλία της Αίγινας και την Παλαιά Προβλήτα, και κάλεσε τους κατοίκους και τους εκδρομείς του τριημέρου να παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη γιορτή. Το πρόγραμμα της Αίγινας μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png