Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους κατοίκους της Αίγινας, για την κατάθεση προτάσεων από την Επιτροπή Υγείας.

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους κατοίκους της Αίγινας, για την κατάθεση προτάσεων που αφορούν σε θέματα υγείας, απευθύνει η Επιτροπή Υγείας του Δήμου, η οποία έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές, μετά από την σύστασή της λίγο καιρό πριν. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησαν σήμερα για αυτό το σκοπό οι κύριοι Νίκος Πτερούδης και Αντώνης Ντελής, καλώντας τους κατοίκους του νησιού να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η κατάθεση προτάσεων μπορεί να γίνει τις επόμενες 15 ημέρες.

Η πρόσκληση αναφέρει: "Προσκαλούνται όσοι από τους συμπολίτες μας  ενδιαφέρονται για  θέματα υγείας (γιατροί, βοηθητικό ιατρικό προσωπικό, ενδιαφερόμενοι  πολίτες)  να καταθέσουν γραπτές ή προφορικές προτάσεις ή να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με κάποιο τομέα σχετικό με την Υγεία. Οι προτάσεις αυτές θα αποτελέσουν τον άξονα κίνησης για  την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της Υγείας του νησιού μας, μέσα από ένα συντονισμό και κοινή δράση όλων των εμπλεκομένων με τα θέματα Υγείας (Κέντρο Υγείας, Νοσοκομείο «Άγιος Διονύσιος», ιδιώτες γιατροί).
Επικοινωνία γραπτή ή προφορική:
 
ΝΟΑ Αίγινας, υπόψη Νίκου Πτερούδη, τηλ. 6932443201
2ο ΔΗΜΟΤ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ, υπόψη Αντώνη Ντελή, τηλ. 6999023160
Mail επικοινωνίας:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα μέλη της διαπαραταξιακής Επιτροπής Υγείας του Δήμου:
Πτερούδης Νίκος,  Σκαλτσιώτης Γιώργος, Θεριανός Στέλιος, Λαμπαδάριος Στέλιος,  Αντώνης Ντελής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png