Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας καλύπτει τηλεπικοινωνιακά τον "5ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2016".

Τον κ. Νεκτάριο Λαβούτα επικεφαλής της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, φιλοξένησε το ραδιόφωνο του Aegina Portal.Η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας ( O.Ρ.Α.) στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την ορκωμοσία του πρώτου Κυβερνήτου της Νεότερης Ελλάδος στην Αίγινα θα συμμετάσχει καλύπτοντας και φέτος τηλεπικοινωνιακά τον "5ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2016".

Ο κύριος Λαβούτας παρουσίασε το έργο των Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, αλλά και ένα ειδικό διακριτικό κλήσεων, που από 22/01/2016 έως 05/02/2016 για δέκα πέντε (15) ημέρες, έχει εγκριθεί στα πλαίσια του εορτασμού. Το Ειδικό Διακριτικό Κλήσεως είναι το: SX8KAP και έχει εγκριθεί από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Θα εγκατασταθεί σταθμός ασυρμάτου στο 2ο Γυμνάσιο Κυψέλης Αίγινας, με το διακριτικό κλήσεως SX8KAP  στις προβλεπόμενες συχνότητες των HF-VHF-UHF στα ανάλογα mode. Σκοπός μας είναι η διάδοση του εορταστικού γεγονότος σε όλο τον κόσμο "Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα της Νεότερης  Ελλάδος" καθώς και η γνωριμία των μαθητών του νησιού μας που θα παρευρεθούν στις εκπομπές γύρω από τις δραστηριότητες των ραδιοερασιτεχνών. Διαβάστε περισσότερα....

Για το ίδιο θέμα εξέδωσε Δελτίο Τύπου το γυμνάσιο της Κυψέλης το οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: "Στα πλαίσια των εορταστικών επετειακών εκδηλώσεων, άφιξης και ορκωμοσίας του πρώτου κυβερνήτη του νεοσύστατου ελληνικού κράτους Ιωάννου Καποδίστρια στην Αίγινα το έτος 1828, το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας και η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, ενημερώνουν για τα κάτωθι:

Στο χώρο του 2ου Γυμνασίου στην Κυψέλη την 22η – 23η - 25η  Ιανουαρίου 2016 από ώρα 10:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 21:00 θα λειτουργεί σταθμός ασυρμάτου υπηρεσίας Ραδιοερασιτέχνου με ειδικό διακριτικό κλήσεως  SX8KAP. Επίσης την Κυριακή 24η Ιανουαρίου 2016, ημέρα του 5ου  αγώνα δρόμου, από 17:00 έως 21:00 στον ίδιο χώρο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τις επαφές του σταθμού με άλλους σταθμούς ανά τον κόσμο".

Κατεβάστε την κάρτα εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png