Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης για την αναστολή λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού.

Τον πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας στις 15 Ιανουαρίου, σχετικά με το ζήτημα της αναστολής λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού. Στη συζήτηση συμμετείχε τηλεφωνικά και ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Ο κύριος Μανώλης Λεούσης εστίασε στις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής που είχε στην ευθύνη του ο Αστυνομικός Σταθμός Μεσαγρού, μία περιοχή που περιλαμβάνει επίσης τη Σουβάλα, το Βαθύ, την Αγία Μαρίνα, ακόμη και τις Πόρτες, το πιο απομακρυσμένο σημείο του νησιού. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού χαρακτήρισε το θέμα και πολιτικό, καθώς όπως είπε, εκτός από τις 8.000 ευρώ που είναι το κόστος της ενοικίασης του κτιρίου, και αποτελεί την οικονομική πλευρά του ζητήματος, οι βουλευτές της Α' Πειραιώς δεν έδειξαν ενδιαφέρον για το ζήτημα. Από αυτή εξαίρεσε τον κ. Κώστα Κατσαφάδο  να σημειώσουμε ότι ο κύριος Κατσαφάδος είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση τον Μάιο, ενώ είχε δηλώσει στο Aegina Portal ότι με τον τότε υπουργό (ήταν ο κύριος Γιάννης Πανούσης) είχε ληφθεί η απόφαση να συζητηθεί το θέμα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο κύριος Λεούσης έκανε αναφορά στην επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση τον Ιούλιο στην Αίγινα και τα όσα είχαν συζητηθεί σχετικά με τον Αστυνομικό Σταθμό Αίγινας.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συζήτησης με τον κύριο Δημήτρη Μούρτζη, επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του για το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και το Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού και αναφέρθηκε σε επίκαιρα ζητήματα του νησιού μας, όπως το πρόσφατο διπλό έγκλημα στους Αγίους Ασώματους, αλλά και μία πρόσφατη υπόθεση κάποιων που τρομοκρατούν κατοίκους του νησιού, αναφερόμενος σε μία υπόθεση που σημειώθηκε βραδυνές ώρες στο δρόμο στης περιοχής "Αύρα". Ο κύριος Μούρτζης τόνισε μάλιστα ότι κατάγγειλε ο ίδιος το περιστατικό στην αστυνομία.

Σε σχετική επισήμανση, ο κύριος Μούρτζης τόνισε ότι η συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού, δεν θα έχει μόνο χαρακτήρα διαμαρτυρίας, κι ότι η απόφαση που θα λάβει, θα αποτελέσει θέμα της ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει την Τρίτη 19 Ιανουαρίου. Να σημειώσουμε ότι τη συνεδρίαση του συμβουλίου της κοινότητας θα παρακολουθήσουν και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και άλλοι φορείς του νησιού. Ο Αστυνομικός Σταθμός Μεσαγρού εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png