Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Ευαγγελία Ρεκλείτη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, για τον "δρόμο αγάπης".

Την Ευαγγελία Ρεκλείτη φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη δράση με τίτλο: "δρόμος αγάπης", που έχει ως στόχο να στηρίξει τον Ανδρέα Μαρινάκη, στέλνοντάς του ευχές για τις γιορτές, αλλά και συγκεντρώνοντας κάποια χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας του. Η δράση θα γίνει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 16:30 το απόγευμα στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του "Θαλασσινού". Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μία μεγάλη αγκαλιά, μια "ανθρώπινη αλυσίδα" γύρω από το εκκλησάκι, που θα στείλει νοητά μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας στον ίδιο και στην οικογένειά του. Άλλωστε το μήνυμα της δράσης είναι: 'Ελάτε να ενώσουμε τις ευχές μας!".

Στον Άγιο Νικόλαο θα υπάρχει και ένα κουτί, στο οποίο όποιος θέλει μπορεί να αφήσει χρήματα. Ακόμη και τα πολύ λίγα θα βοηθήσουν στην προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μαρινάκη. Η δράση ολοκληρώνεται με ένα μικρό χριστουγεννιάτικο πάρτι, με ζεστό κρασί και μουσική στο χώρο μπροστά από το ταξιδιωτικό γραφείο Evina Travel. Η δράση διοργανώνεται από το γυμναστήριο ΝΑΜΑ και τον σύλλογο "ΕΠΟΣ Αναβάση".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png