Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Οι κυρίες Βάσω Φλώρου και Μαίρη Σταυρίδου για τη θεατρική παράσταση: "Η Τύχη της Μαρούλας".

Μία νέα θεατρική παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, από το θεατρικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Πρόκειται για ένα κλασσικό κωμειδύλλιο Δημήτρη Κορομηλά, σε σκηνοθεσία Βάσως Φλώρου, το κείμενο του οποίου έχει διασκευαστεί για τις ανάγκες της παράστασης. Με την ευκαιρία της πρεμιέρας, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, μίλησαν σήμερα οι κυρίες Βάσω Φλώρου, σκηνοθέτης της παράστασης και η κυρία Μαίρη Σταυρίδου που και αυτή τη φορά ανέλαβε την γενική οργάνωση.

Επί σκηνής, οι θεατές θα δουν μία θεατρική ομάδα που αποτελείται από 14 ηθοποιούς. Πολυπληθής, με νέα πρόσωπα, που αγάπησαν πραγματικά αυτή την παράσταση. Η επιλογή του έργου σχετίζεται άμεσα με το γεγονός ότι ο αριθμός των μελών του θεατρικού τμήματος αυξάνει διαρκώς. Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ένα έργο, που να εξυπηρετεί και αυτόν τον σκοπό!

Παραστάσεις Δεκεμβρίου: 11, 12, 13, 18, 19, 20.
Παραστάσεις Ιανουαρίου: 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17 - 2016.
Ώρα έναρξης παραστάσεων 20:00.
Γενική είσοδος: 5 Ευρώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png