Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή την Αίγινα. Θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο "Δανάη".

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα την Αίγινα. Ο κύριος Πτερούδης,  που ανέλαβε το οργανωτικό κομμάτι αυτής της συγκέντρωσης, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο "Δανάη", που θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου. Είναι μία συγκέντρωση με στόχο τη γνωριμία, τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων.

Ο κύριος Πτερούδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal εξήγησε ότι η πρόσκληση αφορά όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας: "Θα ήθελε όσο το δυνατόν περισσότεροι νεοδημοκράτες να έρθουν στο "Δανάη", για να τον ακούσουν και να συνομιλήσουν μαζί του", είπε ο κύριος Πτερούδης. Σε ερώτηση για το πως προέκυψε η επίσκεψή του στην Αίγινα ο κύριος Πτερούδης είπε: "Η επίσκεψη ήταν δική του ιδέα. Έχει πάει σε πολύ λίγα νησιά, και ένα από αυτά τα λίγα νησιά είναι η Αίγινα και μας κάνει μεγάλη χαρά αυτό".

Ο κύριος Πτερούδης σε ερώτηση για το εάν ο κύριος Μητσοτάκης θα έχει κι άλλες επαφές στο νησί, είπε ότι ο χρόνος της επίσκεψής του στην Αίγινα θα είναι πολύ περιορισμένος. Ο κύριος Μητσοτάκης θα έρθει το απόγευμα στην Αίγινα και θα αναχωρήσει αυθημερόν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png