Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Άρης Παύλος στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Μία νέα φωτογραφική χρονιά ξεκινά!

Είναι η ένατη χρονιά που το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" καλεί τους κατοίκους του νησιού που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της φωτογραφίας να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και να το ακολουθήσουν στις δράσεις του, στις εκθέσεις του και στα ταξίδια του. Ο Άρης Παύλος εξηγεί όλα όσα συνθέτουν αυτό το μαγικό "ταξίδι", μία εμπειρία που για πολλούς από τους μαθητές του αποτελεί πια κάτι περισσότερο από μια απλή ασχολία ή χόμπι, έναν τρόπο ζωής. Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, δημιούργησε πολλές φωτογραφικές εκδηλώσεις και δράσεις οι οποίες έγιναν θεσμοί.

Έδωσε τα εφόδια σε πολλούς κατοίκους του νησιού, ανεξαρτήτως ηλικίας, να ασχοληθούν ολοκληρωμένα με τη φωτογραφική τέχνη, να μυηθούν στην "γλώσσα" της φωτογραφίας, να λάβουν μέρος σε ομαδικές ή ατομικές εκθέσεις, ακόμη και να βελτιώσουν την τεχνική τους προς όφελος της δουλειάς τους. Το φωτογραφικό εργαστήρι ξεκινάει τα μαθήματα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο χώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, δίπλα στο νοσοκομείο. Εκεί θα λειτουργήσουν δύο τμήματα, ένα για αρχαρίους - καινούργια μέλη στις 6 μ.μ. και ένα για προχωρημένους - παλιά μέλη στις 8 μ.μ. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη από τον Άρη Παύλο.


Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 6971630495.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png