Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιώργος Καλόφωνος και η Τούλα Ζορμπά παρουσιάζουν τις δύο σημαντικές προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Σαββάτου.

Τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της 7ης Γιορτής Φιστικιού κύριο Γιώργο Καλόφωνο και την κυρία Τούλα Ζορμπά, μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με την ευκαιρία δύο πολύ σημαντικών προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ φιστικιού, που θα γίνουν αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη έχει τίτλο "Αέναες Διαδρομές Φωτός" και διοργανώνεται με την ευκαιρία της ανακήρυξης από την Unesco του 2015 ως έτους φωτός. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες αλλά και μουσικό πρόγραμμα. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από τον κύριο Παναγιώτη Φιλντίση, αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της κυρίας Στέλλας Χρυσουλάκη, διευθύντριας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων. Θα ακολουθήσει συναυλία με τίτλο: "Ένας ουρανός μ’ αστέρια" που περιλαμβάνει τραγούδια των: "Μίμη Πλέσσα, Μάνου Χατζιδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μιχάλη Σουγιούλ, Μανώλη Χιώτη, Γιώργου Μουζάκη και άλλων δημιουργών. Θα τραγουδούν οι καλλιτέχνες: Βάγια Κωφού,Νατάσα Χριστοφιλάκη και Μπάμπης Βελισσάριος, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει ο Φρίξος Μόρτζος και στο ακορντεόν η Λαρύσα Ζιχάρεβα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Κωστής Παπαϊωάννου. Η εκδήλωση θα γίνει στην παραλία της Αύρας και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την ίδια ημέρα στις 7:30 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης γλυπτικής κεραμικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κολώνας. Η Κλειώ Μακρή, η Helen Mudie - Ιωαννίδου και Laure Gaudebert παρουσιάζουν κεραμικά έργα τα οποία είναι εμπνευσμένα από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Κολώνας. Η έκθεση είναι συνδιοργάνωση  του Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, (Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων). Αίγινα & Κεραμική (Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας). Η είσοδος είναι ελεύθερη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png