Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κύριος Χρήστος Κλώνος στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην αποκατάσταση της υγείας του Παντελή.

Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από τότε που μία υπόθεση ενός τροχαίου ατυχήματος συγκλόνισε τους κατοίκους της Αίγινας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην έκφραση της αλληλεγγύης από ένα ολόκληρο νησί. Εκείνο το διάστημα των πρώτων στιγμών δεν υπήρξε πολιτιστική, μουσική, αθλητική ή άλλη εκδήλωση στην οποία έστω ένα μικρό ποσό να μην διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας του Αιγινήτη έφηβου. Ο κύριος Κλώνος αποδέχθηκε την πρόταση να μιλήσει στο ραδιόφωνο του Aegina Portal κυρίως για δύο λόγους: ο πρώτος για να ευχαριστήσει τους συλλόγους, του φορείς και γενικά όλους τους κατοίκους της Αίγινας που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έδειξαν την αλληλεγγύη τους, ενισχύοντας την υπόθεση της αποκατάστασης της υγείας του Παντελή, και ο δεύτερος ώστε από όλη αυτή την εμπειρία, όλο αυτό τον αγώνα και τον πόνο "να μείνει κάτι". Ο κύριος Χρήστος Κλώνος λέει με έμφαση ότι όλο αυτό το διάστημα, έμαθε πολλά πράγματα, γνώρισε τις διαδικασίες και ανακάλυψε πράγματα που είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν και άλλες οικογένειες από την Αίγινα, αν προκύψει μια τέτοια ανάγκη.

Η πρόταση του κυρίου Κλώνου είναι η ύπαρξη όχι ενός μεγάλου φορέα, αλλά ενός ανθρώπου στο Δήμο, που όταν προκύψει το κακό θα μπορέσει να κατευθύνει την οικογένεια με ασφάλεια εκεί που πρέπει, ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τόσο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου, όσο και κατά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ζητήθηκε το θέμα της υγείας για το νησί, από το Aegina Portal έγινε αναφορά σε μέλη της επιτροπής, ώστε σε αυτή να ενταχθεί ένα κοινωνικό ή προνοιακό κομμάτι, που θα έχει επεξεργαστεί τις ανάγκες τέτοιων περιπτώσεων και θα έχει έτοιμο ένα σενάριο δράσης όταν το κακό "χτυπήσει" την πόρτα κάποιας οικογένειας στο νησί. Άλλωστε, από τη καθημερινή επαφή, αλλά και το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι πολλές οικογένειες χτυπημένες από την κρίση, δεν έχουν ούτε τα χρήματα για να ταξιδέψουν στον Πειραιά για λόγους υγείας, πόσο περισσότερο για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο σύνθετο γεγονός.

Ο κύριος Κλώνος παρέδωσε το γραφείο του Aegina Portal ένα μεγάλο φάκελο με έγγραφα που πιστοποιούν ότι τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι κάτοικοι του νησιού για το γιό του "έπιασαν τόπο". Ο ίδιος εξηγεί τη σημερινή κατάσταση του Παντελή που βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, όμως απαιτεί ακόμη εξειδικευμένη αποκατάσταση και προσωπική φροντίδα. Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει ο τραπεζικός λογαριασμός είναι στην τράπεζα Alpha 161-002101-176248 με όνομα δικαιούχου Παντελής Κλώνος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png