Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κ. Σταμάτης Μαρμαρινός στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Ιδιαίτερα σημαντική περίοδος για τα αθλητικά πράγματα της Αίγινας, όχι μόνο γιατί η μεγαλειώδης νίκη των κοριτσιών της ομάδας volley του Σαρωνικού εικοσιτέσερεις ώρες πριν, έδειξε ότι η σκληρή δουλεία και η προσήλωση στο στόχο είναι τα αναγκαία δεδομένα για την επιτυχία, κάνοντας υπερήφανους τους κατοίκους της Αίγινας, αλλά και γιατί κάποια σημαντικά ζητήματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένα από αυτά είναι το ενδεχόμενο η Αίγινα να φιλοξενήσει και πάλι φέτος το Masters Beach Volley μετά από ένα χρόνο απουσίας, αυτή τη φορά στην Αγία Μαρίνα, αλλά και μία σειρά από μικρότερης ή μεγαλύτερης εμβέλειας θέματα όπως η αδειοδότηση του εξωτερικού μαντρότοιχου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας (εκκρεμεί από τον Ιανουάριο του 2013) που έλαβε την Παρασκευή ο Δήμος, τις προσπάθειες που γίνονται για το κλειστό γήπεδο και άλλα ζητήματα.

"Ήταν μία σπουδαία νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, τους προπονητές και όσους ασχολούνται με το τμήμα" είπε ο κύριος Μαρμαρινός που χαρακτήρισε το volley που παρακολούθησε χθες στο κλειστό της Δραπετσώνας "υψηλού επιπέδου".  Σε άλλο θέμα, για το κλειστό γήπεδο και εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη είπε: "Υπήρξε κάποια επαφή με το Υπουργείου Αθλητισμού, από το οποίο βγήκε μία μελέτη η οποία είναι πάρα πολύ καλή και αφορά το κτήμα Γκίκα, θέλοντας να κάνουμε το έργο με ΣΔΙΤ. Με τον καινούργιο υπουργό το ΣΔΙΤ είναι πιθανών κάτι που δεν τους ενδιαφέρει, αλλά έχουμε κάνει πολλές επαφές πλέον με την Περιφέρεια, η οποία έχει δείξει πολύ καλή διάθεση, και πιστεύουμε ότι στον επόμενο μήνα ο φάκελος του κλειστού θα έχει πάει στο ΥΠΕΚΑ".

Για το Masters Beach Volley ο κύριος Μαρμαρινός είπε: "Είμαστε σε κάποιες συζητήσεις με την Ομοσπονδία. Στόχος μας είναι να γίνει φέτος στην Αγία Μαρίνα. Είμαστε σε συνεργασία με τους ξενοδόχους της Αγίας Μαρίνας, με τα ενοικιαζόμενο δωμάτια και την επαγγελματική. Το ζητούμενο είναι να εξασφαλίσουμε στους αθλητές, γιατί ο Αθλητικός Οργανισμός αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να το καλύψει το τουρνουά από μόνος του,  ζητήσαμε από τους επαγγελματίες εκεί να καλύψουν το φαγητό και τη διαμονή των αθλητών. Νομίζω το άκουσαν με μεγάλη ευχαρίστηση, ήταν πρόθυμοι να το κάνουν".

Να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος επαγγελματιών της περιοχής έχει αύριο το απόγευμα στις 5 μ.μ. συνάντηση για αυτό το θέμα στο εστιατόριο "Κυριακάκης". Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μαρμαρινού στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png