Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιάννης Ρετσίνας μιλά στο Σταύρο Ρωπαΐτη για τον υποβιβασμό από τη Β' ΕΣΚΑΝΑ.

Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων οδήγησε την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού στον υποβιβασμό από την Β' ΕΣΚΑΝΑ. Μία τροπή που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική εικόνα που έδειξε η ομάδα, ειδικά μετά τον δεύτερο γύρο, όταν κατάφερε σταδιακά να επιστρέψει στις νίκες, κερδίζοντας δύσκολους αντιπάλους και διεκδικώντας μέχρι την τελευταία στιγμή την παραμονή της στην κατηγορία.

Από την αθλητική εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η ομάδα βρέθηκε "με την πλάτη στον τοίχο" από την αρχή του πρωταθλήματος, όταν εξαναγκάστηκε να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της εκτός του φυσικού της αγωνιστικού χώρου. Ακόμη και έτσι έδειξε ότι δίκαια κέρδισε δύο απανωτές ανόδους και σίγουρα είχε κάθε λόγο να διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία της Β' ΕΣΚΑΝΑ. Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Α. Σαρωνικός, αρμόδιος για θέματα μπάσκετ,  κ. Γιάννης Ρετσίνας εξηγεί τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης και παρά τη νίκη ήρθε ο υποβιβασμός.

Ο κ. Γιάννης Ρετσίνας προανήγγειλε, μέσω της εκπομπής του Σταύρου Ρωπαΐτη, μία ανοιχτή συνάντηση φορέων της Αίγινας για το μπασκετικό μέλλον του νησιού, καθώς τώρα το εύστοχο ερώτημα είναι ότι ακόμη και εάν τη νέα χρονιά η ομάδα επιστρέψει στο ανοιχτό της Αίγινας, ποιο θα είναι το μέλλον της και βέβαια οι αγωνιστικοί της στόχοι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png