Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιάννης Ρετσίνας για τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού.

Μία αγωνιστική έμεινε ακόμη για την ολοκλήρωση το πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΝΑ, και η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα προγνωστικά, καταφέρνει να μεταβάλει την εξαιρετικά δυσχερή θέση στην οποία βρέθηκε όλη τη χρονιά, και να διεκδικεί την παραμονή της στην Β' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.

Από την εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αν ήταν ένας άθλος; Η απάντηση για τον αντιπρόεδρο, αρμόδιο για θέματα μπάσκετ του Σαρωνικού κύριο Γιάννη Ρετσίνα είναι προφανής, αφού η ομάδα κατάφερε παίζοντας μακριά από το φυσικό της χώρο, που είναι το ανοιχτό της Αίγινας, και βέβαια μακριά από το φίλαθλο κοινό του νησιού που την υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, να ανατρέψει τα εις βάρος της δυσμενή χαρακτηριστικά της πρώτης περιόδου και να διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο κύριος Γιάννης Ρετσίνας μιλώντας στον Σταύρο Ρωπαΐτη χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, περιέγραψε το θετικό κλίμα που βιώνει η ομάδα και κάλεσε όλους, όσους έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν κοντά στην ομάδα την Πέμπτη 9:45 μ.μ. στο  κλειστό γήπεδο του Μίλωνα όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει  την Ευρυάλη Γλυφάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png