Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Το εφηβικό της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Τους αθλητές του εφηβικού της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, φιλοξένησε η εκπομπή Offside του Σταύρου Ρωπαΐτη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Το studio γέμισε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που μοιράστηκαν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, αλλά και τις προσδοκίες τους με τους ακροατές του ραδιοφώνου. Μαζί τους και ο "πρωτομάστορας" της επιτυχημένες παρουσίας τους, τόσο στο γήπεδο της Αίγινας, όσο και στους εκτός από αυτό αγώνες, ο προπονητής Ανδρέας Θεοχαρίδης. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η εκπομπή, η ομάδα της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας βραβευόταν διπλά από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, σε σχετική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η πρώτη ήταν για τον Διονύση Γιαννούλη ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας και η δεύτερη βράβευση με το βραβείο "Ευ Αγωνίζεσθαι"  για το περσινό εφηβικό τμήμα της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας. Στην εκπομπή συμμετείχαν οι αθλητές: Δαμιανός Μαλτέζος, Γρυπαίος Χρήστος, Χελιώτης Χρήστος, Αξιώτης Αντώνης, Λαλάι Φίλιππος, Γιάννης Γκίοκα, Λυκούρης Βασίλης, Κώστας Ρωμανός, Γκαρής Σωτήρης, Μιστάκου Ραπιόν, Μπάζια Λεό, Παυλάκης Θανάσης,  Σκαφιδάς Γεράσιμος και ο προπονητής τους Ανδρέας Θεοχαρίδης. Η τελευταία αγωνιστική του εφηβικού είναι το Σάββατο 14 Μαρτίου με τη Δραπετσώνα στις 13:00 εντός έδρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png