Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες για την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου στην Αίγινα.

Τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κύριο Βαγγέλη Δέδε φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με σκοπό την ενημέρωση γύρω από την εκλογική διαδικασία, τις αρμοδιότητες του Δήμου Αίγινας και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους ψηφοφόρους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε ένα από τα 23 εκλογικά τμήματα της Αίγινας.

Ο Δήμος σήμερα Παρασκευή θα μείνει ανοιχτός μέχρι τις 22:00, όπως άλλωστε αύριο Σάββατο και την Κυριακή από τις 7:00 μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Να σημειώσουμε ότι εκτός από τις σχετικές με την εκλογική διαδικασία υπηρεσίες του Δήμου, ανοιχτό θα παραμείνει το ΚΕΠ, αλλά και οι υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζουν, την έκδοση πιστοποιητικών για ταυτότητα σε περίπτωση απώλειάς της ή κάπου άλλου αποδεικτικού στοιχείου, την έκδοση πιστοποιητικών ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που τα στοιχεία της ταυτότητας και των εκλογικών καταλόγων διαφέρουν.

Επίσης οι υπηρεσίες του δήμου μπορούν να εκδώσουν πιστοποιητικά παραληφθέντων εκλογέων από τους εκλογικούς καταλόγους. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που κάποιος είναι δημότης Αίγινας, αλλά δεν περιλαμβάνεται στους εκλογικούς καταλόγους.

Δύο χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου Αίγινας για το εκλογικό τριήμερο: 2297320024 και 2297320023.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png