Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Οι κυρίες Βάσω Φλώρου και Μαίρη Σταυρίδου για το έργο "Πίσω από τον τοίχο", τη νέα θεατρική παράσταση από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας.

Τις κυρίες Βάσω Φλώρου και Μαίρη Σταυρίδου φιλοξένησε το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με την ευκαιρία της πρεμιέρας του έργου με τίτλο "Πίσω από τον τοίχο",  των Μουρσελά - Ταξιάρχη - Φλώρου, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Πρόκειται για τη νέα θεατρική δουλειά από το Θεατρικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", οι παραστάσεις της οποίας θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Η κυρία Βάσω Φλώρου που συνεργάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το σύλλογο, σκηνοθετεί την παράσταση, ενώ έχει γράψει και ένα από τα τρία αυτόνομα μέρη που την αποτελούν. Οι πρόβες διήρκεσαν 10 μήνες, ενώ απαιτήθηκε πολύ προσωπική εργασία από όλα τα μέλη της ομάδας, προκειμένου αυτή η παράσταση να μπορεί να παρουσιαστεί στο κοινό της Αίγινας.

Από 1η Νοεμβρίου  έως 7 Δεκεμβρίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Ώρα έναρξης 20:15 μ.μ. - Τιμή εισόδου 5 ευρώ. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png