Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Γιαννούλης. Κέντρο UNESCO Ιονίου: "Τριήμερο διαλόγου με την ιστορία".

Μία σημαντικότατη παρουσία είχε η Αίγινα κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων, που έγιναν στο πλαίσιο της επετείου της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια και των 200 χρόνων από την ίδρυση της Φιλομούσου και της Φιλικής Εταιρίας. Οι εκδηλώσεις έγιναν στην Κέρκυρα 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου και ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης παρουσίασε στην αίθουσα τελετών του Ιονίου Πανεπιστημίου την εισήγησή του με θέμα: "Άγνωστες πτυχές από τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα".

Η ομιλία του και τα στοιχεία που παρέθεσε σε αυτήν, δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλέον νέα δεδομένα, με την ιστορική αλήθεια για την Αίγινα της καποδιστριακής περιόδου, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, να τεκμηριώνεται μέσα από την εισήγηση του πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη, μπροστά σε ένα κοινό που έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ο πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τις τριήμερες εκδηλώσεις και την εισήγησή του,. Αυτή θα δημοσιευθεί μαζί με συμπληρωματικό υλικό από τις τριήμερες εκδηλώσεις σε επόμενο άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png