Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιώργος Μπήτρος μιλά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, για τη σημερινή τελετή έναρξης του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Πρόκειται για μία κομβική εκδήλωση στο πρόγραμμα κάθε φεστιβάλ, κι αυτό γιατί αποτυπώνει την αισθητική του και σχηματοποιεί τη θεματολογία του. Η φετινή τελετή έναρξης θα γίνει με ένα θεατρικό δρώμενο, το οποίο θα μεταφέρει το κοινό στην Αίγινα της δεκαετίας του '60. Δεν είναι μόνο το κείμενο, δεν είναι μόνο το φυσικό σκηνικό της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, στην προβλήτα του οποίου θα γίνει η τελετή, είναι το ότι αυτή η τελετή έναρξης θα είναι αφιερωμένη στο μικρό Τάσο, το παιδί που σε ηλικία 14 ετών έχασε τη ζωή του πουλώντας φιστίκια έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ο κύριος Μπήτρος που έχει επιμεληθεί και σκηνοθετήσει τη φετινή τελετή, διευκρινίζει ότι το δρώμενο αποτελεί μία μυθοπλασία, μέχρι τη στιγμή που συναντά τον Τάσο και την ιστορία του. Η προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού αναμένεται να γίνει μία μεγάλη σκηνή, καθώς στο δρώμενο συμμετέχουν οι "κούκλες" από το Σύλλογο Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας, αλλά ακόμη και ένα καΐκι... Τα υπόλοιπα σήμερα στις 9 το βράδυ! Σύμφωνα με το πρόγραμμα λίγο πριν, στις 20:15 θα γίνουν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί των επισήμων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png