Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κ. Φίλιππος Τζίτζης για το πρόβλημα του νερού. Ζητά έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Παρέμβαση για το ζήτημα στο πρόβλημα της υδροδότησης της Αίγινας, έκανε σήμερα το μεσημέρι, μέσω του ραδιοφώνου του Aegina Portal, με την ιδιότητά του ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης. Ο κύριος Τζίτζης ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα του νερού την Δευτέρα, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ενημέρωση. "Υπάρχει μία μυστικότητα, υπάρχει μία αδιαφάνεια που δεν ξέρουμε τι συμβαίνει", είπε και έθεσε ερωτήματα όπως: εάν ο Δήμος χρωστά χρήματα στους υδρομεταφορείς, τι ισχύει με το τέλος διεύλευσης, τι ισχύει με την επιβολή 24% ΦΠΑ στα υδροφόρα πλοία (αφορά την επιβολή του ΦΠΑ στα καύσιμα) και εάν βρίσκεται κάποια σύμβαση σε ισχύ.

Ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης ζητά από την διοίκηση να τον ενημερώσει "Τι φταίει και δημιουργήθηκε αρχές του καλοκαιριού αυτή η άσχημη κατάσταση για το νησί μας", ενώ έθεσε μία σειρά ερωτημάτων όπως ποιες είναι οι καθημερινές ποσότητες που χρειάζεται για να λειτουργήσει το σύστημα ύδρευσης στην Αίγινα, ποιες είναι οι απώλειες του δικτύου. Ο κύριος Τζίτζης είπε ότι όλα γίνονται σε πλήρη μυστικότητα και ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει την ενημέρωση που θα έπρεπε να είχε. Αναλυτικά η τοποθέτηση του κυρίου Φίλιππου Τζίτζη στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png