Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Πολλές επιτυχίες για τους αθλητές του ΟΑΚΑ στα πρωταθλήματα που έλαβαν μέρος.


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα συμμετείχε ο αθλητής Κώστας Σταυρόπουλος στα 200μ. στην κατηγορία κάτω των 20ετών πραγματοποιώντας χρόνο 23'79''. Η επίδοση αυτή δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες του συγκεκριμένου αθλητή αλλά δυστυχώς είχε μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετό διάστημα λόγω τραυματισμού. Για τον ίδιο λόγο δεν συμμετείχε η Βάνα Γκαρή στα 100μ. με εμπόδια. Αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε μια εβδομάδα αργότερα στην Κατερίνη για την κατηγορία κάτω των 18 ετών ο Σταυρόπουλος πέτυχε καλύτερο χρόνο 23΄49'' και αυτό είναι ενθαρρυντικό από την στιγμή που δεν είχε και καμία ενόχληση στο πόδι του, ενώ συμμετείχε και η Βάνα Γκαρή στα 100μ με εμπόδια κάνοντας χρόνο 16΄72'' και χωρίς να έχει και η ίδια κάποια ενόχληση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Βασίλη Ζαμπέλη.






Στον Όλυμπο ο ΟΑΚ Αίγινας με την συμμετοχή 4 αθλητριών και 3 παιδιών στους παιδικούς αγώνες.Στον αγώνα ''Melindra Trail'' των 5χλμ συμμετείχαν η Γιαννούλη Ελένη τερματίζοντας στην 9η θέση με χρόνο 39'45'', 13η η Τσοκάντα Ειρήνη σε χρόνο 40'11'' και 48η η Τζίμα Αρσινόη με χρόνο 49'49''. Στον αγώνα ''Στην κόψη των αετών '' στα 14χλμ η Τζίμα Βασιλική με χρόνο 1 ώρα 24' ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση. Αντίστοιχα στους παιδικούς αγώνες ο Ζαμπέλης Αντώνης τερμάτισε 2ος στην κατηγορία του, ενώ στην μικρότερη κατηγορία συμμετείχαν ο Κωστής Τσαιλάς και ο Ζαμπέλης Γιώργος.

Στην Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Α / παγκορασίδων Α στις 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου. Ο ΟΑΚ Αίγινας κατέβηκε στις σκυταλοδρομίες 4Χ80 σε αγόρια και κορίτσια . Στα αγόρια αγωνίστηκαν ο Χαλδαίος Νίκος στην εκκίνηση , ο Ροδίτης Φώτης στην δεύτερη αλλαγή , ο Ανδρεάδης Παύλος στην τρίτη αλλαγή και στο τέλος ο Γιαννούλης Ιάκωβος. Οι αθλητές μας πέτυχαν επίδοση 39''62 και κατέλαβαν την 14η θέση στην Ελλάδα . Η εμφάνιση τους εξαιρετική και άφησαν ελπίδες για διακρίσεις μεγαλύτερες στο μέλλον.

Στα κορίτσια στην εκκίνηση ήταν η Ρωπαίτη Σωζία , στην πρώτη αλλαγή η Γαρυφάλλου Ελένη, στην τρίτη αλλαγή η Λαδά Χρυσούλα και τελευταία δρομέας η Κυπριώτη Χριστίνα. Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά με πραγματικά πολύ καλές αλλαγές και στάθηκαν αξιοπρεπώς σε έναν αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος . Πρέπει να ειπωθεί ότι όλα τα κορίτσια γεννήθηκαν το 2005 και ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία των παγκορασίδων Β . Ο σύλλογος τους κατέβασε στον αγώνα για να αποκτήσουν εμπειρίες ώστε τα επόμενα δύο χρόνια στο ίδιο πρωτάθλημα να φέρουν διακρίσεις .Η επίδοση ήταν 45''73 και η θέση 28η.

Ο Γιαννούλης Ιάκωβος αγωνίστηκε και στα 150 μέτρα και με επίδοση 19''39 κατετάγη 25ος , δεν έκανε καλή εκκίνηση και αυτό του κόστισε επίδοση κάτω από τα 19'' δευτερόλεπτα. Η Χρυσοχόου Ευγενία με 22''33 πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ και κατετάγη 30η. Η Μεταξά Μαρία στα 150 πέτυχε και αυτή ατομικό ρεκόρ και βγήκε 32η.

Τέλος, μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 5956 βαθμούς που του έδωσαν την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων και την 10η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών , πέτυχε ο Ρανσόν Αλέξης . Για ακόμη μια χρονιά ο Αλέξης κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στον σημαντικότερο αγώνα , το πανελλήνιο πρωτάθλημα . Έδωσε μεγάλο αγώνα στο τελευταίο αγώνισμα των 1500 μέτρων με στόχο να σπάσει το φράγμα των 6000 βαθμών. Χρειαζόταν επίδοση 4'51'' αλλά η αδράνεια που έδειξε στην δεύτερη και τρίτη στροφή του στέρησαν την επίτευξη του στόχου του . Ο Αλέξης πέτυχε 4'58'' συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ. Τώρα η ξεκούραση για τον αθλητή μας για να γεμίσει τις μπαταρίες του για την νέα χρονιά. Ο στόχος που ο ίδιος έβαλε για την επόμενη σεζόν είναι πολύ δύσκολος αλλά ο Αλέξης ως τώρα έχει καταφέρει ότι αθλητικό στόχο έχει βάλει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png